10 x Glaskraal Millefiori Bloem 10 mm gat 1,2mm Light Sky Blue

Artikelnummer: Bak 440
Artikel 215 van 527
€ 1,50 (inclusief btw)
Voorraad 12 stuks

Glaskraal Millefiori bloem 10 mm gat 1,2mm Light Sky Blue

Deze Millefiori glaskraal in een levendige blauwe tint is een charmante toevoeging aan uw verzameling sieraden onderdelen. De kraal heeft een diameter van 10 mm en een rijggat van 1,2 mm, wat het een opvallende maar toch veelzijdige keuze maakt voor diverse zelf gemaakte sieraden.

Het woord Millefiori komt uit het Italiaans en betekent 'duizend bloemen'. Deze kralen doen die naam eer aan met hun prachtige bloemmotieven. Elke kraal is een klein kunstwerkje, zorgvuldig gemaakt om de schoonheid van een bloementuin vast te leggen. De blauwe kleur voegt een rustgevende, maar levendige toets toe aan elk sieradenproject, of het nu een armband, ketting of set oorbellen is.

Het bloemontwerp en de grootte van 10 mm maken deze kralen een fantastische keuze voor iedereen die op zoek is naar iets bijzonders. Het formaat zorgt ervoor dat de kraal zeker opvalt, maar niet overheersend is, waardoor u veel flexibiliteit heeft in uw ontwerp. Het 1,2 mm rijggat is groot genoeg voor de meeste soorten rijgmateriaal, wat de kraal nog toegankelijker maakt.

Deze Millefiori glaskraal is bijzonder goed te combineren met andere sieraden onderdelen. Denk aan het mixen met kleinere kralen, edelsteen kralen of zelfs bedeltjes om zo een interessante textuur en diepte aan uw zelf gemaakte sieraden toe te voegen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Kortom, als u op zoek bent naar een unieke en hoogwaardige kraal om uw sieraden een extra dimensie te geven, dan is deze 10 mm Millefiori glaskraal in blauw een uitmuntende keuze. Maak van uw zelf gemaakte sieraden een waar kunstwerk met deze prachtige, bloemrijke kralen!

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss