Sieraden zelf maken ~ Dromenvanger setje ♥

Geschreven en gemaakt door Anjes Hermans

 


Deze keer heb ik met de materialen van het kralenstulpje deze twee setjes gemaakt. Gemaakt in de combinatie brons (geel koper) met turquoise.

Materiaal om zelf dromenvanger sieraden te maken

Om deze zelfgemaakte sieraden te maken, kunt u de onderstaande sieraden onderdelen gebruiken, te koop in onze webwinkel! Klik op de linkjes om deze artikelen meteen in uw winkelmandje te plaatsen.

Jasseron (1m)

Ringetjes

Nietstiften

Kettelstiften

Sluiting  (2 stuks) 

Turquoise kralen

Dromenvanger hanger

Veren bedels

Haakjes

Dromenvanger ketting maken

STAP 1:

Bevestig de kettelstiften aan de veren bedels.  Rijg er één of twee (of meer,wat jezelf wilt!)  op de kettelstiften.  Knip de kettelstiften op maat, 1cm overhouden voor het oogje. Bevestig deze dan aan de dromenvanger hanger. 

STAP 2:

Bevestig een ringetje aan de bovenkant van de dromenvanger hanger.  Haal hier de jasseron doorheen (zolang als jij dit wilt). Maak aan het ene einde van de jasseron een ringetje, en aan de andere kant maak je met behulp van een ringetje de sluiting vast.

De ketting is nu klaar (zoals de ketting in het eerste setje) 

STAP 3:

De oorbellen maak je met een veren bedel. Maak hier een kettelstift met kralen aan. Bevestig dit aan een stuk jasseron,  kies jouw eigen lengte. Maak dit vast aan een haakje. 

STAP 4:

De armband: rijg kralen op een kettelstift,  bevestig aan beide kanten van de kettelstift een stuk jasseron. (meet zelf hoelang je nodig hebt).  Bevestig dan de sluiting met behulp van de ringetjes. 

Als je het leuk vindt kun je ook een veren bedel aan de armband maken met een ringetje.  

Nu is de set zoals de eerste foto klaar. 

VOOR HET TWEEDE SETJE : 
Rijg kralen op een Nietstiften. Bevestig deze aan een stukje jasseron. Bevestig dit dan met een ringetje aan de dromenvanger hanger.
Maak met kettelstiften en kralen wat stukjes ketting. Maak een ringetje vast aan het ringetje dat al door de dromenvanger hanger zit. Bevestig dan twee keer een stuk jasseron (hier 15 schakels) hieraan.  Neem dan een van de stukjes die je net geketteld hebt (3 kralen) .  Weer een stukje jasseron (5schakels),  één kraal,  jasseron (5 schakels), stukje met drie kralen en dan weer jasseron zolang als jij wilt. Sluiting eraan.  En de ketting is weer klaar.
 

Voor de oorbellen zoals in het tweede setje,  maak je een extra stukje eraan. Een stukje jasseron met een nietstift en kralen.  Bovenaan maak je beide stukjes met een ringetje aan het haakje vast. 

Setje twee is nu ook af!

Veel plezier met het maken van jouw setje. Wees creatief,  maak jouw eigen creatie. Voeg extra kralen toe en extra kleuren.  

Maak het helemaal in jouw eigen stijl.

 

Terug naar Tutorials

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss