Zelf maken ~ Brocante sieradenset ♥

Geschreven en gemaakt door Anjes Hermans

Wat een super kleurencombinatie, deze groene glaskralen met de bronzen onderdelen.  Het maken van de sieraden begint voor mij ook met het uitzoeken van de materialen.  En de keuze is nogal groot, als een kind in de snoepjeswinkel, zoek ik tussen alle kralen.  De één nog mooier dan de ander. Ik zoek ze via de site van het kralenstulpje uit op foto's, waardoor ik het niet bij elkaar zie. Pas als het pakketje op de deurmat valt zie ik of het inderdaad een goede combinatie is. En voor deze combinatie kan ik zeggen dat ik het geslaagd vind. Ik heb gekozen voor verschillende vormen, verschillende groottes, glans en mat kralen.

Om deze zelfgemaakte sieraden te maken, kunt u de onderstaande sieraden onderdelen gebruiken, te koop in onze webwinkel! Klik op de linkjes om deze artikelen meteen in uw winkelmandje te plaatsen.


AAN DE SLAG :

STAP 1: de ketting
 


-Leg de kralen en onderdelen voor jezelf neer hoe je het wilt hebben. Ik heb gekozen voor een a- symmetrische ketting.
-Rijg alles op kettelstiften,  onderaan de ketting rijg je het op een nietstift. (Er is een verschil op de beide foto's, ik wilde het groen in beide kanten hebben.  Omdat deze ook in de oorbellen komt)

 


-Kettel de stukjes aan elkaar.
-Neem stukjes van het jasseron.  Ik heb hier gekozen voor: 2 X 29 schakels,  2 X 7 schakels,  en 4 X 11 schakels. Maar pas dit aan naar eigen wens.
 

-Bevestig alles aan elkaar. Gebruik een ringetje voor de sluiting,  voor het bevestigen aan de roos hanger en voor het gedeelte waar drie onderdelen bij elkaar komen.
Klaar is de ketting.

STAP 2: de oorbellen

-De oorbellen zijn gemaakt met een nietstift,  hierop geregen een tussenstuk kraal, ovale kraal, kralenkapje en een facetkraal. Dit bevestigt aan een tussenzetsel,  wat weer aan een haakje vastgemaakt is.

STAP 3: de armband

-De armband is geketteld, met tussenzetsels en stukjes jasseron. Met ringetjes een slotje eraan, en klaar is de armband. De armband is, in tegenstelling tot de ketting, wel symmetrisch.

Het setje is klaar! Heel veel plezier weer met het maken van jouw eigen sieradenset.

 

Terug naar Tutorials

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss