Prachtige armbanden set in pastelkleurtjes

Zo, na een rustige periode weer terug met deze stijlvolle combi (al zeg ik het zelf). Deze facetkralen heb ik al een poos geleden gevonden bij ’t Kralenstulpje. Wat zal ik er van zeggen, het glimt, ze zijn fantastich mooi! De schuiver kreeg ik als cadeau bij een bestelling. Dat vind ik altijd zo leuk! Je weet nooit wat je aantreft en soms is dat net wat je nodig hebt om je idee af te maken..

Om deze zelfgemaakte sieraden te maken, kunt u de onderstaande materialen gebruiken, te koop in onze webwinkel! Klik op de linkjes om deze artikelen meteen in uw winkelmandje te plaatsen.

Kralen Materialen overzicht

(*Voor de materialen die ik al in huis had heb ik vergelijkbare materialen gelinkt, aangegeven met )

Maat opmeten voor je armband

Neem de maat voor je armbaden en begin met rijgen. Voor de plaatsing van de bedels kan het helpen om de armband uit te leggen op tafel of op bijvoorbeeld een rijgbord. Rijg op gelijke afstand een hanger met oog aan de armband. Ik heb gekozen voor 4, maar je kunt er natuurlijk zoveel aan doen als je wilt. Leg een stevige knoop en borg deze met een druppeltje lijm Bevestig daarna de bedels met een buigring. Een bedel heb ik zelf gemaakt door een spacer-kraal-spacer op een nietstift te rijgen en hier een oog aan te buigen. Hiervoor heb ik een blauwe glaskraal gebruikt.

Armbandje met edelsteen tussenstuk

Voor deze armband heb ik twee stukken 5mm leer gebruikt. Hier heb ik de spacer overheen geschoven en deze gekruist. Bevestig met lijm de eindkappen en laat het geheel goed drogen. Met een buigring bevestig je het slotje en een andere kun je gebruiken als oog. Mocht je het lastig vinden om de armband op maat te maken, kun je ervoor kiezen om hem wat te krap te maken en een stuk jasseron eraan te maken als stelkettinkje.

Voor de laatste armband heb ik deze mooie natuurstenen hanger gebruikt als tussenstuk. Aan beide kanten heb ik een stuk metalen rijgdraad gebruikt en dit vastgemaakt met een knijpkraal. Daaraan heb ik de acrylkralen geregen en met een knijpkraal het slotje eraan bevestigd. Bij deze armband heb ik zelf ook gekozen voor een stukje verlengketting van jasseron.

Veel plezier met maken!

 

Rebecca de Man

 

Terug naar Tutorials

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss