30-10-2022 Nieuwe acryl Tube beads

Beste klant!

Wat heerlijk om even een uurtje langer te mogen blijven liggen vandaag.Het belooft een mooie zonnige dag te worden!
't Kralenstulpje heeft een gedeeltelijke inboedel overgenomen van een winkel die ermee gaat stoppen. Wat kunt u binnenkort verwachten? Heel veel soorten en kleuren C-Lon draad en S-Lon draad, veel verschillende kleuren Parelzijde met naald. Ook komen er veel weddingcake kralen bij en heel veel soorten natuursteen. In de week van 7 november komt dit allemaal bij ons binnen.

ACRYL TUBE FESTIVAL KRALEN

Er zijn super veel leuke acryl Tube kralen binnen gekomen, wat een keuze. Ik denk dat we inmiddels de grootste collectie hebben en dus de meeste keuze! Onderstaande 2e foto kreeg ik van een lieve klant: Liesbeth Pijpker, al deze armbandjes heeft ze gemaakt met Acryl tube kralen van 't Kralenstulpje. Klik op de afbeelding om er naar de neiuwe collectie toe te gaan! Ook onze favoriet is weer binnen, deze leuke kleurtjes!

Kom dus snel even kijken bij de nieuwe voorraad, ze gaan nu al heel erg hard! Bestelt u een verrassing van 50 cent of van 1 euro? Dan is de kans groot dat dit restanten acryl tube kralen zijn van de nieuwe collectie!

Wist u dat u altijd een gratis cadeautje kunt meebestellen? Vergeet het niet, want we geven het graag aan u! Klik hieronder op de rechter afbeelding om meteen een cadeautje uit te zoeken.


Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk  altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

Hartelijke groetjes,

Esther de Jonge

Facebook  |  Twitter  |  Pinterest  | Instagram |  Tutorials

Klik hier om terug te keren naar het
nieuwsbrieven archief
Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss