30-10-2022 Nieuwe acryl Tube beads

Beste klant!

Wat heerlijk om even een uurtje langer te mogen blijven liggen vandaag.Het belooft een mooie zonnige dag te worden!
't Kralenstulpje heeft een gedeeltelijke inboedel overgenomen van een winkel die ermee gaat stoppen. Wat kunt u binnenkort verwachten? Heel veel soorten en kleuren C-Lon draad en S-Lon draad, veel verschillende kleuren Parelzijde met naald. Ook komen er veel weddingcake kralen bij en heel veel soorten natuursteen. In de week van 7 november komt dit allemaal bij ons binnen.

ACRYL TUBE FESTIVAL KRALEN

Er zijn super veel leuke acryl Tube kralen binnen gekomen, wat een keuze. Ik denk dat we inmiddels de grootste collectie hebben en dus de meeste keuze! Onderstaande 2e foto kreeg ik van een lieve klant: Liesbeth Pijpker, al deze armbandjes heeft ze gemaakt met Acryl tube kralen van 't Kralenstulpje. Klik op de afbeelding om er naar de neiuwe collectie toe te gaan! Ook onze favoriet is weer binnen, deze leuke kleurtjes!

Kom dus snel even kijken bij de nieuwe voorraad, ze gaan nu al heel erg hard! Bestelt u een verrassing van 50 cent of van 1 euro? Dan is de kans groot dat dit restanten acryl tube kralen zijn van de nieuwe collectie!

Wist u dat u altijd een gratis cadeautje kunt meebestellen? Vergeet het niet, want we geven het graag aan u! Klik hieronder op de rechter afbeelding om meteen een cadeautje uit te zoeken.

Wist u dat u altijd een gratis cadeautje kunt meebestellen? Klik op de onderstaande afbeelding en voeg het gratis cadeautje toe aan uw winkelmandje. Vergeet het niet, want we geven het graag aan u!
 

Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk  altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

Hartelijke groetjes,

Esther de Jonge

 

Terug naar nieuwsbrieven archief

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss