10 x edelsteen kraal van 4mm Lapis Lazuli gat: 1mm

Artikelnummer: Stelling M-01 Bak Groen
Artikel 12 van 44
€ 1,99 (inclusief btw)
Voorraad 105 stuks

Half edelsteen kraal van 4mm Lapis Lazuli  gat: 1mm

De 3e foto is van Joko Sieraden uit Vught. Wilt u zelf zo'n armbandje kant en klaar? Zoek Joko Sieraden op via Facebook of stuur ons een berichtje.

Onze half edelsteen kraal van 4mm Lapis Lazuli met een gat van 1mm is een prachtige en spirituele keuze voor uw sieradenprojecten. Lapis Lazuli is een diepblauwe edelsteen die al eeuwenlang wordt gewaardeerd vanwege zijn schoonheid en spirituele eigenschappen.

Er wordt gezegd dat Lapis Lazuli een ontstekingsremmende werking heeft en het natuurlijke herstel van botbreuken en blauwe plekken kan bevorderen. Het wordt ook verondersteld te werken bij slapeloosheid en een bloeddrukverlagend effect te hebben. Daarnaast heeft Lapis Lazuli een kalmerende en rustgevende werking, wat kan helpen om gevoelens van stress en angst te verminderen.

Deze edelsteen staat bekend om zijn vermogen om de intuïtie en eigen wil te versterken, waardoor het een uitstekende steen is voor mensen die op zoek zijn naar meer zelfvertrouwen en wilskracht. Het kan ook ondersteunend werken bij angst, zenuwpijn, hoofdpijn en depressie.

Naast de fysieke en emotionele voordelen, wordt Lapis Lazuli ook gezien als een echte vriendschapssteen. Het bevordert zorgzaamheid en hulpvaardigheid in de mens en wordt vaak gebruikt als een symbool van vriendschap en verbondenheid.

Met onze 4mm Lapis Lazuli kraal kunt u prachtige en betekenisvolle sieraden maken die niet alleen mooi zijn om te dragen, maar ook een positieve invloed kunnen hebben op uw welzijn en spirituele groei. Creëer sieraden die een diepere betekenis hebben en die u kunnen ondersteunen op uw spirituele reis.

Bestel vandaag nog en laat uw creativiteit stralen met deze prachtige Lapis Lazuli kraal! Voeg een vleugje spirituele kracht en schoonheid toe aan uw sieradencollectie met deze bijzondere edelsteen kraal.

Wij vinden deze kralen vooral gewoon heel erg mooi!

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss