Horlogebandje - armbandje van satijnkoord 2mm

Bent u klaar om zelf aan de slag te gaan en een uniek horlogebandje te maken van satijnkoord van 2mm? Ik vertel u graag hoe u dit zelf kunt doen. Dit is niet alleen een creatief project, maar u maakt ook iets heel persoonlijks.

U heeft alleen een stukje satijnkoord nodig, beschikbaar in vele prachtige kleuren. Kies een kleur die goed past bij de stijl van uw horloge of bij uw favoriete outfits. Dit bandje gaat u zelf knopen, wat het extra speciaal maakt.

Begin met het meten van de omtrek van uw pols om te bepalen hoe lang het koord moet zijn. Voeg een paar extra centimeters toe voor het knoopwerk. Knip het koord op maat en start met het maken van een eenvoudige schuifknoop. Dit zorgt ervoor dat u het bandje gemakkelijk kunt verstellen en aan- en uittrekken.

Vervolgens kunt u naar wens kralen toevoegen voor een extra touch. Rijg een paar kralen aan het koord en knoop ze vast op de plekken waar u ze wilt hebben. Dit geeft het bandje een vrolijk accent en maakt het nog unieker.

Als u tevreden bent met het ontwerp, maak dan de uiteinden van het koord vast met een stevige knoop om alles op zijn plaats te houden. En daar is uw zelfgemaakte horlogebandje! Een prachtig, zelfgemaakt sieraad dat comfortabel is, stijlvol uitziet en helemaal van u is.

Horlogebandje - armbandje van satijnkoord 2mm

Horlogebandje - armbandje van satijnkoord 2mm stap 1

hor4.jpg

Horlogebandje - armbandje van satijnkoord 2mm stap 2

Hier vindt u satijnkoord.

 

Terug naar Technieken

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss