20 x ronde acryl parels zonder gat wit 6mm

Artikelnummer: Stelling E-16 Bak Mellina
Artikel 2 van 9
€ 1,50 (inclusief btw)
Voorraad 104 stuks

Ronde acryl parels zonder gat wit 6mm

De ronde acryl parels zonder gat in een heldere witte kleur met een diameter van 6mm bieden veelzijdigheid en elegantie voor uw sieraden- en kralenprojecten. Bij 't Kralenstulpje begrijpen we dat de kleinste details in sieraden belangrijk zijn, en deze parels zijn een waardevolle aanvulling voor uw creaties.

De heldere witte kleur van deze acryl parels straalt tijdloze elegantie uit, waardoor ze geschikt zijn voor zowel eenvoudige als gedurfde sieradenontwerpen. Hun gebrek aan een gat opent creatieve mogelijkheden, waardoor ze ideaal zijn voor accenten, decoratieve toepassingen, of om te combineren met andere kralen en bedels voor unieke patronen en texturen.

De veelzijdigheid van deze parels beperkt zich niet tot sieraden; ze kunnen ook gebruikt worden in decoratieve kunst, scrapbooking en andere ambachtelijke projecten. Hun duurzaamheid en lichtgewicht eigenschappen zorgen ervoor dat ze zowel mooi als praktisch zijn.

Voeg vandaag nog deze elegante ronde acryl parels zonder gat toe aan uw collectie kralen en sieradenonderdelen. Ze bieden eindeloze creatieve mogelijkheden en voegen een vleugje klasse toe aan al uw projecten. Dank u voor uw keuze bij 't Kralenstulpje, waar we uw toewijding aan kwaliteit en creativiteit waarderen.

Specificatie Omschrijving
Kleur Wit
Maat kralen 6mm

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss