Cabochon Polaris

Misschien is de naam bekent voor u, of misschien niet. Wel kan ik vertellen dat het prachtig is, namelijk de cabochon polaris.

Het zijn unieke synthetische stenen van hoogwaardige kwaliteit en worden gemaakt met een bepaald goedje waardoor de glans van de stenen ontstaat. Het is prachtig om te zien, en ook erg leuk om toe te voegen aan uw outfit. Het geeft net even wat extra kleur, en maakt alles dan toch wat vrolijker.

Er zijn zo ontzettend veel kleuren te vinden, en ook wij verkopen aardig wat kleuren en soorten. Het zijn ronde stenen, en u kunt ze in een cabochon setting plakken, hoe dit moet is gemakkelijk op internet te vinden.

We hebben ze in allerlei kleuren zoals, wit, oranje, blauw. Maar dit zijn allemaal effen stenen, zoekt u nu iets met nog wat meer, dan hebben wij ze ook met een patroontje of figuur, zoals met een hartje. Niet alleen hebben wij de cabochon polarissen in een ronde vorm, maar ook in het ovaal, en ook met prachtige glitters.

Polaris materialen om sieraden te maken

Maak met de glitter polaris cabochons een paar prachtige oorbellen, die u bijvoorbeeld in kunt doen als u aanschuift bij het kerstdiner van je schoonfamilie, of gewoon op een leuk avondje weg. We hebben de stenen in verschillende maten dus voor ieder wat te vinden. Want ik snap het heel goed dat u misschien niet iedere dag van die hele grote oorbellen in wilt, maar het is natuurlijk wel erg leuk voor een feestje.

Niet alleen kunt u er oorbellen mee maken, maar er ook dingen mee maken zoals armbanden en kettingen, of misschien wel een mooie herkenbare sleutelhanger. Of misschien komt u zelf met een fantastisch leuk idee. De meeste stenen zijn vrij dun, dus zwaar zullen ze niet zijn, maak het sieraad helemaal uw eigen style.

Ga lekker aan de slag, en het leuke van zelf sieraden maken is dat u het vaak ook weer uit elkaar kan halen en opnieuw kan beginnen, want het hoeft heus niet allemaal in een keer goed. Fouten maken hoort er nu eenmaal bij als u zo iets gaat doen. Maar maak er een gezellige middag van met uw vrienden of vriendinnen, en ga lekker creatief aan de slag. Het gaat erom dat het leuk is om te doen. En u kunt ook nog eens alles voor het maken van sieraden vinden op onze webshop, dus neem zeker even een kijkje.

Groetjes Bente, stagiaire International Business Studies

 

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss