20 gram rocailles frosted rainbow blauw 12/0 2mm

Artikelnummer: Blokhut stelling B-136
Artikel 59 van 166
€ 0,99 (inclusief btw)

Rocailles  frosted rainbow blauw 12/0 2mm

In onze collectie vindt u deze prachtige Rocailles kralen in de kleur Frosted Rainbow Blauw. Met een maat van 12/0 en een diameter van 2mm, bieden deze kralen een schitterende toevoeging aan uw sieraden- en kralenprojecten.

Of u nu een beginnende hobbyist bent of een ervaren sieradenmaker, deze Rocailles kralen zijn een waardevolle aanvulling op uw voorraad. Ze zijn perfect voor het toevoegen van fijne details en kleurrijke accenten aan uw creaties.

Bij 't Kralenstulpje begrijpen we de behoefte aan hoogwaardige kralen en sieradenonderdelen. Onze Frosted Rainbow Blauwe Rocailles kralen bieden een levendige en sprankelende uitstraling. De regenboogachtige afwerking zorgt voor een prachtig schouwspel van kleuren wanneer het licht erop valt.

Deze kralen kunnen gebruikt worden om uw ontwerpen te verfraaien en een vleugje kleurrijke pracht toe te voegen. Ze zijn ideaal voor het maken van gedetailleerde patronen, bloemmotieven en meer.

Als u op zoek bent naar kralen om te kopen of sieraden onderdelen om uw zelf gemaakte sieraden te verrijken, dan zijn deze Frosted Rainbow Blauwe Rocailles kralen een uitstekende keuze. Voeg vandaag nog een vleugje kleur en sprankeling toe aan uw creaties met deze prachtige kralen.

Dank u voor uw keuze bij 't Kralenstulpje, waar we hoogwaardige materialen bieden om uw sieradenprojecten tot leven te brengen.

 

 

 

 

Specificatie Omschrijving
Kleur Blauw
Maat kralen 2mm

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss