2 x vergulde bedel libelle met epoxy oranje rood afm. 22 x 17mm oogje: 1mm

Artikelnummer: Bak 430
Artikel 15 van 45
€ 1,50 (inclusief btw)
Voorraad 33 stuks

Vergulde bedel libelle met epoxy oranje rood afm. 22 x 17mm oogje: 1mm

De vergulde bedel libelle met epoxy in een prachtige oranje-rode kleur is niet alleen een esthetisch aantrekkelijk element voor uw sieraden, maar heeft ook symbolische betekenissen die diepte en betekenis toevoegen aan uw creaties. Met afmetingen van 22 x 17 mm en een oogje van 1 mm biedt deze bedel zowel visuele impact als functionele veelzijdigheid.

De libelle staat symbool voor transformatie, kracht en vernieuwing. Het wordt vaak geassocieerd met het doorbreken van illusies en het vinden van nieuwe perspectieven. Door de vergulde afwerking straalt deze bedel een gevoel van luxe uit, terwijl de levendige oranje-rode kleur warmte en energie toevoegt aan uw sieraden.

De toepassingen van deze bedel zijn eindeloos. U kunt deze gebruiken als het middelpunt van een armband of ketting, waarbij het de aandacht trekt en een gespreksonderwerp wordt. Het kan ook dienen als een betekenisvolle toevoeging aan een sleutelhanger of als een charmante accent op een tas of portemonnee.

Door deze bedel te integreren in uw sieradencreaties, kunt u niet alleen een stijlvolle en opvallende look creëren, maar ook een boodschap van groei, veerkracht en positieve verandering overbrengen. Het toevoegen van symbolische elementen zoals deze libellebedel geeft uw sieraden een diepere betekenis en kan een bron van inspiratie zijn voor degenen die ze dragen.

Specificatie Omschrijving
Metaal kleur Goud kleur

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss