Armband met elastiek met matte Howlite kralen 8mm

Artikelnummer: Stelling i-15 Bak kerstbedel
Vorige Artikel 61 van 377 Volgende
€ 14,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Armband met elastiek met matte Howlite kralen 8mm

Deze prachtige armband met elastiek is samengesteld uit matte Howlite kralen van 8 mm. De matte afwerking geeft de armband een unieke uitstraling en voegt een vleugje subtiliteit toe aan uw stijl.

Howlite staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen en wordt vaak geassocieerd met het verminderen van stress en angst. Het dragen van Howlite kan helpen om innerlijke rust te bevorderen en een gevoel van kalmte te creëren, wat vooral waardevol kan zijn in drukke tijden.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat matte kralen geen beschermende laklaag of coating hebben, wat betekent dat ze gevoeliger kunnen zijn voor verkleuring wanneer ze in contact komen met andere geverfde kralen of halfedelstenen. Wees voorzichtig bij het dragen en onderhouden van deze armband om ervoor te zorgen dat deze zijn prachtige uitstraling behoudt.

Hoewel Howlite positieve eigenschappen heeft, is het geen vervanging voor medische behandelingen. Als u gezondheidsklachten heeft, raadpleeg dan altijd een medische professional, zoals uw huisarts. Deze armband is bedoeld als een stijlvol accessoire, maar uw gezondheid moet te allen tijde voorop staan.

 

Blijf op de Hoogte!

Blijf op de Hoogte!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss