10 x edelsteen kraal van Rode Tijgeroog 8mm gat c.a. 1mm

Artikelnummer: Stelling M-14 bak lava + K-01
Artikel 155 van 160
€ 3,99 (inclusief btw)
Voorraad 55 stuks

Edelsteen kraal van Rode Tijgeroog  8mm gat c.a. 1mm

Deze prachtige handgemaakte ronde edelsteen kraal van Rode Tijgeroog is een waardevolle toevoeging voor uw zelfgemaakte sieraden. Met een diameter van 8mm en een rijggat van ongeveer 1mm, zijn deze kralen ideaal voor het maken van verschillende sieraden, zoals armbandjes.

De dieprode kleur en unieke uitstraling van deze kraal worden bereikt door het zorgvuldige proces van verven en verhitten. Hierdoor ontstaat een bijzonder en aantrekkelijk visueel effect dat uw zelfgemaakte sieraden extra karakter geeft.

Rode Tijgeroog, een variant van de reguliere Tijgeroog edelsteen, staat symbool voor kracht, energie en bescherming. De warme kleur en handgemaakte afwerking van deze kraal maken het een uitstekende keuze om een persoonlijk tintje aan uw sieradenprojecten toe te voegen. Tijgeroog wordt vaak geassocieerd met zelfvertrouwen, moed en doorzettingsvermogen. Het kan helpen om negatieve gedachten te transformeren en zelftwijfel te verminderen, waardoor u zich sterker en meer gegrond kunt voelen.

De tijgeroog edelsteen staat ook bekend om zijn beschermende eigenschappen, die een schild van positieve energie om u heen kunnen creëren. Dit kan helpen bij het afweren van negatieve invloeden en het bevorderen van een gevoel van veiligheid en welzijn.

Of u nu op zoek bent naar hoogwaardige sieradenonderdelen, edelsteen kralen wilt kopen, uw eigen edelsteen sieraden wilt maken of simpelweg uw creativiteit wilt uiten, deze handgemaakte ronde edelsteen kraal van Rode Tijgeroog kan u daarbij helpen. Het is echter belangrijk om te benadrukken dat de beschreven eigenschappen van edelstenen gebaseerd zijn op traditioneel geloof en folklore, en niet wetenschappelijk bewezen zijn. Bij gezondheidsklachten is het altijd verstandig om professioneel medisch advies in te winnen en een arts te raadplegen. Voeg een vleugje unieke schoonheid en betekenis toe aan uw zelf gemaakte sieraden met deze prachtige handgemaakte kraal van Rode Tijgeroog.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss