10 x facet edelsteen kraal Colored Natural Fire Agate 8mm gat: 1mm Chocolat 3

Artikelnummer: Stelling magazijn 1 bak 89
Artikel 148 van 159
€ 3,49 (inclusief btw)
Voorraad 39 stuks

Edelsteen kraal Facet Colored Natural Fire Agate 8mm gat: 1mm Chocolat 3

Bekijk de betoverende schoonheid van onze facetgeslepen edelsteen kraal van Colored Natural Fire Agate in een diepe chocoladebruine tint. Met een diameter van 8 mm en een gat van 1 mm straalt deze kraal een verfijnde elegantie uit en voegt het een vleugje warmte en karakter toe aan uw zelfgemaakte sieraden. De Fire Agate edelsteen kraal heeft een facetgeslepen oppervlak dat het licht op een speelse en levendige manier vangt.

Colored Natural Fire Agate is een fascinerende edelsteen met unieke kleurschakeringen. Deze steen wordt vaak geassocieerd met passie, energie en creativiteit. De diepe chocoladebruine kleur van deze kraal draagt bij aan de betoverende uitstraling en maakt het een opvallende keuze voor uw sieradencreaties.

Deze veelzijdige facetgeslepen edelsteen kraal van Colored Natural Fire Agate kan worden gebruikt in diverse sieradenonderdelen om uw ontwerpen te verrijken. Of u nu op zoek bent naar sieradenonderdelen, kralen om uw collectie aan te vullen, armbandjes wilt maken met een vleugje warme pracht, zelf sieraden wilt maken als creatieve uitlaatklep, of simpelweg geïnteresseerd bent in edelsteen kralen, deze kraal biedt talloze creatieve mogelijkheden.

Bij 't Kralenstulpje begrijpen we de waarde van hoogwaardige materialen bij het maken van sieraden. Onze zorgvuldig geselecteerde facetgeslepen edelsteen kralen van Colored Natural Fire Agate zijn een waardevolle aanvulling op uw collectie.

Voeg een vleugje warmte en karakter toe aan uw zelfgemaakte sieraden met de Colored Natural Fire Agate facet edelsteen kraal in chocoladebruin. Bij 't Kralenstulpje streven we ernaar u hoogwaardige materialen te bieden om uw zelfgemaakte sieraden tot leven te brengen. Houd er echter rekening mee dat de eigenschappen van edelstenen gebaseerd zijn op ervaringen en overtuigingen van mensen, en niet wetenschappelijk bewezen zijn. Als u gezondheidsklachten heeft, is het altijd verstandig om professioneel advies in te winnen bij een zorgverlener, zoals uw huisarts.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss