10 x edelsteen kralen Agaat Rond Floral White Gold 8 mm gat 1mm

Artikelnummer: stelling magazijn 1 bak 124
Artikel 38 van 209
€ 3,49 (inclusief btw)
Voorraad 24 stuks

Edelsteen kralen Agaat Rond Floral White Gold 8 mm gat 1mm

Bekijk de betoverende edelsteen kralen van Agaat Rond Floral White Gold, elk met een diameter van 8 mm en een gat van 1 mm. Of u nu op zoek bent naar sieraden onderdelen om uw collectie uit te breiden, kralen kopen voor uw creatieve projecten, of van plan bent om prachtige armbandjes te maken, deze Agaat kralen voegen een vleugje natuurlijke elegantie toe aan uw ontwerpen.

De Agaat Rond Floral White Gold kralen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar dragen ook unieke eigenschappen met zich mee. Agaat is een edelsteen die bekend staat om zijn stabiliserende en aardende effecten. Het wordt gezegd dat het de drager helpt om met beide benen op de grond te blijven, terwijl het tegelijkertijd de intuïtieve ontwikkeling en spirituele groei stimuleert. Deze steen zou een positief effect kunnen hebben op het immuunsysteem, de spijsvertering en het hart- en vaatstelsel. Bovendien wordt Agaat vaak beschouwd als een beschermende steen die geborgenheid en veiligheid kan creëren.

Of u nu edelsteen kralen in uw sieradenontwerpen wilt verwerken, armbandjes wilt maken of gewoon wilt genieten van de schoonheid en de helende eigenschappen van Agaat, deze kralen zijn een prachtige keuze. Voeg ze toe aan uw creaties en laat de natuurlijke pracht van Agaat stralen in uw kunstwerken.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss