10 x edelsteen kraal van Aquamarine 6mm gat: 0,8mm

Artikelnummer: Blokhut B-38
Artikel 91 van 107
€ 2,99 (inclusief btw)
Voorraad 17 stuks

Half edelsteen kraal van Aquamarine 6mm gat: 0,8mm

We zijn blij om u onze collectie Aquamarijn kralen te presenteren, met een diameter van 6 mm en een gat van 0,8 mm. Deze halfedelstenen zijn perfect geschikt voor uw sieradenprojecten en kunnen een prachtige toevoeging zijn aan uw creaties.

Aquamarijn is een steen die vaak wordt geassocieerd met rust en helderheid. Het heeft een kalmerende en verfrissende energie, vergelijkbaar met de rustgevende en heldere kleuren van de oceaan. Deze eigenschappen maken Aquamarijn een geliefde keuze voor sieradenmakers die een vleugje sereniteit aan hun ontwerpen willen toevoegen.

Deze halfedelsteen wordt ook wel beschouwd als de "Steen van de Zeemeerminnen", vanwege de oude overtuiging dat het de bescherming van zeelieden en reizigers op water bood. Het wordt ook geassocieerd met communicatie en helder denken, wat het ideaal maakt voor mensen die open willen staan voor nieuwe ideeën en heldere gesprekken.

De Aquamarijn kralen zijn zorgvuldig geselecteerd en bieden u de mogelijkheid om unieke en betekenisvolle sieraden te maken. Of u nu een ervaren sieradenmaker bent of net begint, wij geloven dat onze Aquamarijn kralen u zullen inspireren en helpen bij het maken van prachtige sieraden.

We nodigen u uit om onze collectie Aquamarijn kralen te bekijken en te ontdekken hoe deze steen uw sieradenprojecten kan verrijken. Mocht u vragen hebben over deze kralen of over andere sieradenonderdelen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat altijd klaar om u te helpen.

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss