10 x Blackstone facet kralen met diepe glans 8mm gat: 0,7mm

Artikelnummer: Stelling K-11 bak chili pepper/NAT-202
Artikel 140 van 157
€ 3,49 (inclusief btw)
Voorraad 21 stuks

Blackstone facet kralen met diepe glans 8mm gat: 0,7mm

Deze prachtige Blackstone facet kralen met een diepe glans in een diameter van 8mm zijn een opvallende toevoeging aan uw sieradencreaties. De kralen zijn zorgvuldig geslepen om een verbluffend facettenpatroon te creëren, waardoor ze een schitterende glans vertonen en het licht op unieke wijze vangen.

Blackstone, ook wel bekend als Gabbro Basalt, is een edelsteen die diep in de aarde wordt gevormd als een primaire magmatische steen. De oorsprong van deze steen ligt in Madagaskar. De kralen stralen een diepe en mysterieuze uitstraling uit dankzij de diepzwarte kleur en het unieke patroon. Deze edelsteen wordt vaak geassocieerd met aarding, bescherming en stabiliteit.

Naast hun visuele aantrekkingskracht worden aan Blackstone kralen ook spirituele en energetische eigenschappen toegeschreven. Mensen beweren dat het dragen van Blackstone kan helpen bij het loslaten van negatieve energie, het bevorderen van innerlijke kracht en het versterken van emotionele balans.

Het is echter belangrijk om te benadrukken dat de eigenschappen van edelstenen gebaseerd zijn op traditionele overtuigingen en ervaringen, en niet wetenschappelijk zijn bewezen. Bij gezondheidsproblemen wordt altijd aangeraden om medisch advies in te winnen bij een gekwalificeerde professional, zoals uw huisarts.

Deze Blackstone facet kralen met diepe glans kunnen perfect worden gecombineerd met andere kralen, bedels, en sieradenonderdelen. Of u nu een ervaren sieradenmaker bent of nieuw bent in het maken van sieraden, deze kralen bieden u een scala aan creatieve mogelijkheden om uw eigen unieke en prachtige sieradenstukken te maken.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss