10 x edelsteen kraal van groene Tijgeroog 8mm gat c.a. 1mm

Artikelnummer: Stelling F-11 bak Chips stone
Artikel 57 van 175
€ 3,99 (inclusief btw)
Voorraad 52 stuks

Edelsteen kraal van groene Tijgeroog 8mm gat c.a. 1mm

De 4e foto is van Joko Sieraden uit Vught. Wilt u zelf zo'n armbandje kant en klaar? Zoek Joko Sieraden op via Facebook of stuur ons een berichtje.

Deze 8 mm edelsteen kralen van groene Tijgeroog zijn een opvallende toevoeging aan uw collectie sieradenonderdelen. Met een rijggat van ongeveer 1 mm zijn ze perfect geschikt voor het maken van zelfgemaakte sieraden, zoals armbandjes.

Het groene Tijgeroog staat bekend om zijn unieke kleurschakeringen en natuurlijke uitstraling. Hoewel het belangrijk is op te merken dat deze specifieke edelstenen geverfd zijn, behouden ze nog steeds de charme en aantrekkingskracht van Tijgeroog. Deze stenen worden vaak geassocieerd met bescherming, stabiliteit en balans. De groene kleur voegt een verfrissende en kalmerende dimensie toe aan de eigenschappen van de klassieke Tijgeroog steen.

Of u nu op zoek bent naar nieuwe kralen om uw sieradenonderdelen aan te vullen, kralen wilt kopen voor uw creatieve projecten, of gewoon iets unieks en kleurrijks wilt toevoegen aan uw zelfgemaakte sieraden, deze groene Tijgeroog edelsteen kralen kunnen uw creaties prachtig aanvullen.

Het is belangrijk om te vermelden dat geverfde edelstenen niet dezelfde natuurlijke eigenschappen kunnen hebben als hun onbehandelde tegenhangers. Ze kunnen echter nog steeds een visueel aantrekkelijke en levendige toevoeging zijn aan uw sieradenontwerpen.

Houd er rekening mee dat de vermelde eigenschappen van edelstenen gebaseerd zijn op overlevering en populaire overtuigingen, en niet wetenschappelijk zijn bewezen. Bij gezondheidsklachten is het altijd verstandig om professioneel medisch advies in te winnen en uw huisarts te raadplegen. Voeg een vleugje levendigheid toe aan uw zelfgemaakte sieraden met deze prachtige groene Tijgeroog edelsteen kralen.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss