Echt Sterling 925 massief zilveren harmony ball Engelenroeper slang met klankbol 20mm bruin

Artikelnummer: Onder H-12 Bak 7 / ZB925-52
Artikel 35 van 88
€ 29,99 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Echt Sterling 925 massief zilveren harmony ball Engelenroeper slang met klankbol bruin

De Echt Sterling 925 massief zilveren Harmony Ball Engelenroeper met een slang en bruine klankbol is een unieke en artistiek vervaardigde toevoeging aan onze collectie bij 't Kralenstulpje. Dit bijzondere sieraad, waarin de tijdloze schoonheid van sterling zilver gecombineerd wordt met het symbolisme van de slang, biedt niet alleen een visueel aantrekkelijk design maar draagt ook een diepe betekenis.

De slang, die zich sierlijk om de bruine klankbol heeft geslingerd, symboliseert wedergeboorte, transformatie en genezing. Deze symboliek, gecombineerd met de zachte, rustgevende klanken van de binnenbal, maakt dit sieraad een krachtig amulet voor bescherming en persoonlijke groei. Het is een toonbeeld van de cyclus van het leven en de voortdurende evolutie van onze persoonlijke reizen.

Dit sieraad straalt niet alleen schoonheid uit maar biedt ook comfort en rust tijdens meditatieve momenten, terwijl het dient als een geluksbrenger voor iedereen die het draagt. De klank van de bel binnenin de bal is ontworpen om een serene ambiance te creëren, een subtiele herinnering aan de rustige kracht die in ons allen schuilt.

Specifiek voor zwangere vrouwen biedt deze Harmony Ball een unieke manier om een vroege band met hun ongeboren kind te smeden. Het geluid van de bel kan door de baby in de buik gehoord worden vanaf ongeveer 20 weken zwangerschap, waardoor een zachte, herkenbare klank ontstaat die voor en na de geboorte troostend kan werken.

De Harmony Ball is niet alleen een prachtig sieraad maar ook een symbool van liefde, zorg en verbinding tussen moeder en kind, doorgegeven van generatie op generatie als een familie-erfstuk. Het is een perfect cadeau voor jezelf of een geliefde, een manier om liefde, geluk en welzijn uit te drukken.

Bij 't Kralenstulpje zijn we trots op het aanbieden van sieraden die niet alleen de schoonheid accentueren maar ook een diepere betekenis en verbinding brengen. De Echt Sterling 925 massief zilveren Harmony Ball Engelenroeper met een slang en bruine klankbol is een schitterend voorbeeld van onze toewijding aan kwaliteit, esthetiek en de spirituele verbinding die sieraden kunnen bieden.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss