26-11-2023 Nieuws over de wekelijkse verloting bij 't Kralenstulpje

Beste kralenliefhebber,

Met de gezellige feestdagen al in mijn gedachten, heb ik iets leuks te delen in onze nieuwsbrief. Om te beginnen, ik kon niet wachten en heb de kerstboom al opgezet! Ik weet dat het nog wat vroeg is, maar als het aan mij ligt, mag de kerstboom het hele jaar door schitteren. De lichtjes en de sfeer die het met zich meebrengt, vind ik echt zo gezellig!

Nu even over onze acties. Vandaag is de laatste dag dat u kunt profiteren van 15% korting. Meer informatie over deze actie vindt u verderop in deze nieuwsbrief.

Shoptegoed winnen bij 't Kralenstulpje

En dan de uitslag van onze verloting voor shoptegoed. We hebben een kleine wijziging in de aanpak.

Geniet van de sfeer, de acties, en de voorbereidingen op de feestdagen. En wie weet, misschien brengt die kerstboom die ik al heb opgezet, ons allemaal extra geluk!

VERLOTING

🎉 De Uitslag van de Verloting is Bekend! 🎉

Bij 't Kralenstulpje denken we altijd aan leuke manieren om u te bedanken voor uw vertrouwen en enthousiasme. Daarom hebben we iets gezelligs bedacht: vanaf nu is er elke week een speciale verloting voor al onze klanten! Iedere week maken we een paar van u blij met leuke kleine attenties, gewoon omdat we het zo waarderen dat u deel uitmaakt van onze klantenkring. 

De video met de uitslag is te zien op onze  Facebook-pagina.

We gaan de verloting iets anders aanpakken, dit om te zorgen dat de cadeautjes bij de juiste mensen terechtkomen. We hebben namelijk ook klanten die alleen geïnteresseerd zijn in verpakkingsmaterialen, zoals onze organza zakjes of prijslabeltjes. Deze klanten hebben bijvoorbeeld niets aan een verrassingspakket met kralen voor het maken van sieraden. Dus, hoe kunnen we dit voorkomen en ervoor zorgen dat de cadeautjes echt bij de mensen terechtkomen die ze graag willen hebben?

Hoe kan ik winnen?

Daarom heb ik besloten het volgende te doen. Wilt u meedoen aan de verloting? Zet dan het woordje "verloting" in de opmerkingen van uw bestelling. Dus, plaats het woordje "verloting" in de opmerkingen. Op die manier weet ik dat u wilt deelnemen aan de verloting en doet u ook daadwerkelijk mee. We hebben leuke prijzen voor volgende week, namelijk een prachtig verrassingspakket ter waarde van 150 euro. Dus ik zou zeggen, voeg het woordje "verloting" toe aan de opmerkingen van uw bestelling, like dit berichtje even, en dan komt het helemaal goed.

Wij zijn blij om de winnaars bekend te maken van het shoptegoed bij 't Kralenstulpje

🌟 De heer M.W. Eck (Order 94621)

🌟 Gerdy (Order 94648)

🌟 Anke(Order 94658)

🌟 Alie (Order 94649)

🥳 Van Harte Gefeliciteerd aan alle Winnaars! 🥳

Voor degenen die deze keer niet hebben gewonnen, houd onze social media in de gaten voor meer spannende acties en kansen. Bij 't Kralenstulpje is er altijd iets nieuws om te bekijken!

Dank aan iedereen die heeft deelgenomen en blijf creatief met uw zelfgemaakte sieraden!

Houd elke zondag onze Facebook-pagina in de gaten, want daar maken we de winnaars bekend. Zoekt u ons op onder 'Kralenstulpje' en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, leuke tips en natuurlijk de uitslag van de verloting.

De winnaars krijgen persoonlijk bericht van ons. Wie weet bent u volgende week wel een van de gelukkigen! 

LAATSTE DAG KORTING!

Black Friday week Kralenstulpje

Profiteer alleen vandaag nog van 15% korting op uw bestelling bij 't Kralenstulpje. De code die u hiervoor kunt gebruiken is: black15% 

Deze code is geldig vanaf het moment van het verzenden van deze nieuwsbrief tot en met zondag 26november. (Met uitzondering van cadeaubonnen en gepersonaliseerde labeltjes)

Dus ja! Voor 1 keertje ook 15% korting op onze verrassingspakketten!

Vergeet niet om deze kortingscode in te vullen in het daarvoor bestemde vakje. U ziet meteen dat de korting wordt verrekend wanneer u op het plusje heeft geklikt. Als u problemen ondervindt met de code, neem dan contact met ons op via info@kralenstulpje.nl voordat u op de bestelknop drukt. Na afloop kunnen wij de korting helaas niet meer verrekenen.

NIEUWE ARTIKELEN

Nieuwe artikelen bij 't Kralenstulpje

Klik op de afbeelding om naar alle nieuwe artikelen te gaan!

Wist u dat u altijd een gratis cadeautje kunt meebestellen? Klik op de onderstaande afbeelding en voeg het gratis cadeautje toe aan uw winkelmandje. Vergeet het niet, want we geven het graag aan u!

Met warme herfstgroeten,

Esther de Jonge

Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk  altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

Hartelijke groetjes,

Esther de Jonge

 

Terug naar nieuwsbrieven archief

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss