Black Friday bij 't Kralenstulpje

Black Friday bij 't Kralenstulpje

Black Friday, dit is een hip begrip dat is overgewaaid uit Amerika. Op deze dag gaan we het voor onze klanten extra aantrekkelijk maken om leuke artikelen te kunnen bestellen om zelf sieraden te maken tegen een super mooie aanbiedingsprijs.

Want zeg nou zelf, we willen allemaal graag verder met het leukste virus wat er op dit moment is en dat is natuurlijk “het Kralenvirus”! En dit virus is ook nog eens positief! Maar dan in de positieve zin van het woord! Geen mondkapje nodig of inenting, laat maar komen, haha!

Bent u al besmet met het kralenvirus?  

Ik ben er al een aantal jaren mee besmet en ik kom er niet meer vanaf, maar ik geloof dat ik dit niet zo erg vind! Het is de meest positieve verslaving die je maar kunt bedenken. Ik blijf maar armbandjes maken en deze deel ik dan uit aan lieve vrienden, bekenden of mensen die ik een hart onder de riem wil steken. En dat wordt zo ontzettend gewaardeerd! Want wat is er nou mooier en persoonlijker dan een zelf gemaakt sieraden cadeautje? Hier zit al jouw liefde en positieve energie in verwerkt! En dat voelt de ontvanger. Altijd een succes cadeau!

De missie van ’t Kralenstulpje is om deze prachtige kralen hobby voor iedereen zo betaalbaar mogelijk te houden. Vandaar dat we ook hele leuke scherpe prijzen hanteren. Ik weet zelf dat ik altijd opzoek was naar koopjes op het gebied van kralen, bedeltjes en onderdelen om sieraden te maken. En dat mijn zoektocht vaak uit kwam in het verre buitenland en dat ik dan heel lang moest wachten tot het binnen kwam, als het al binnen kwam… Geen garantie natuurlijk, als het stuk was, was terug sturen geen optie vanwege de hoge kosten en dan er maar op vertrouwen dat de persoon over ver in het buitenland het bedrag terug ging betalen. Daarom heb ik er mijn doelstelling van gemaakt om redelijke prijzen te hanteren voor kwalitatief goede materialen. Krijgen we een klacht over een artikel? Dan gaan we dit artikel meteen verwijderen uit ons assortiment! We gooien het weg, dit gaat zelfs geen cadeautje worden.

Black Friday Kralen actie

En bovenop deze mooie prijsjes hebben we speciaal op Black Friday nog een extra korting!!
Ook op onze verrassingspakketten!
Dat hebben we nog nooit eerder gedaan. Want eigenlijk kan dit niet helemaal uit. Er zit zoveel in deze pakketten voor relatief weinig geld daar verdienen we niets meer op. Dit is puur ter opschoning van ons magazijn! Korting betekent dat het beneden de inkoopprijs weg gaat. En verklaar ons maar voor gek, maar dit is wel wat we vandaag gaan doen, als cadeautje voor onze trouwe klanten en nieuwsbrieflezers. Schrijf je nog snel in voor onze nieuwsbrief via www.kralenstulpje.nl/newsletter zodat je onze actie voor deze dag niet gaat missen!

4 dagen kralen cadeautjes!

In de aanloop voor Black Friday willen we onze klanten elke dag iets extra's geven. Daarom maken we een opsomming van de acties hieronder in deze nieuwsbrief met een code. Bestelt u bijvoorbeeld op woensdag 23 november? Dan kunt u gebruik maken van de deal van deze dag. U zet dan de code van die dag in de opmerkingen van uw bestelling, dan komt het goed! Vergeet niet de code te vermelden, want achteraf kunnen we niets meer aan uw bestelling toevoegen.

1. Dinsdag 22 november 2022

Bestelt u iets wat niet door de brievenbus past? En kiest u daarom voor pakketpost van €. 6,95? Of bestelt u vanuit Belgie? Dan krijgt u een kralendoosje bij uw bestelling in! Code: Kralendoosje (Dit kan ook een ander model zijn)

Bestelt u iets wat gewoon door de brievenbus past? Dan krijgt u met code: Verrassing een leuke verrassing!

2. Woensdag 23 november 2022

Iedere klant die de code: YOYO beads in zijn of haar bestelling zet, krijgt gratis een zakje met houten kralen bij haar of zijn bestelling in!

3. Donderdag  24 november 2022

Iedere klant die zondag in de opmerkingen schrijft de code: verrassing krijgt een heel leuk kralencadeautje bij zijn of haar pakketje in!

4. Vrijdag 25 november 2021

En dan Black Friday!!

Profiteer vandaag vrijdag 25 november 2021 t/m zondag 27 november van 15% korting op je bestelling bij 't Kralenstulpje!

De code welke u hiervoor kunt gebruiken is: black15%

Vergeet niet om deze kortingscode ook daadwerkelijk in te vullen in het hiervoor bestemde kortingscode vakje. U kunt meteen zien of de korting is verrekend wanneer u op het plusje heeft geklikt. Mocht u problemen hebben met de code neem dan contact op via info@kralenstulpje.nl  voordat u op de bestel knop drukt. Na afloop kunnen wij de korting helaas niet meer verrekenen.

 

Nogmaals, is er geen code ingevuld in de opmerkingen van uw bestelling dan is het jammer, maar dan kunnen we het cadeautje er achteraf niet meer bijvoegen, excuses voor het ongemak.

 

We hopen dat u dit een leuke actie vindt!

Groetjes Esther namens team Kralenstulpje!

 

 

Sorteer op
Sorteer op
Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

â€ïžđŸŒž Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. đŸŒŒđŸŽ
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss