10 x edelsteen kraal van matte Amazonite 10mm gat: 1mm

Artikelnummer: Stelling L-17 bak amazonite
Artikel 20 van 44
€ 3,99 (inclusief btw)
Voorraad 16 stuks

Edelsteen kraal van matte Amazonite 10mm gat: 1mm

De matte Amazonite edelsteen kraal met een diameter van 10 mm en een gat van 1 mm is een prachtige toevoeging aan uw sieradenprojecten. Het matte oppervlak geeft deze kraal een unieke uitstraling en een natuurlijke, aardse touch.

Amazoniet staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen. Het wordt vaak geassocieerd met emotioneel evenwicht en het bevorderen van een gevoel van rust en kalmte. Deze eigenschappen maken het een geliefde keuze voor sieraden die niet alleen mooi zijn om te dragen, maar ook een positieve invloed kunnen hebben op uw gemoedstoestand.

Het is belangrijk op te merken dat matte kralen geen beschermende laklaag of coating hebben. Hierdoor kunnen ze gevoeliger zijn voor verkleuring wanneer ze in contact komen met andere geverfde kralen of (half)edelstenen. Het is dus raadzaam om uw sieraden zorgvuldig te behandelen en op te bergen om hun schoonheid te behouden.

Met de matte Amazonite edelsteen kraal kunt u sieraden maken die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een gevoel van innerlijke rust en evenwicht kunnen bevorderen.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss