10 x edelsteen kraal van Lapis Lazuli 10mm gat: 1mm

Artikelnummer: Stelling M-08 Bak Floral
Artikel 19 van 43
€ 3,99 (inclusief btw)
Voorraad 16 stuks

Edelsteen kraal van Lapis Lazuli 10mm gat 1mm

De Lapis Lazuli half edelsteen kraal, met een diameter van 10 mm en een gat van 1 mm, is niet alleen een prachtig stuk om sieraden mee te maken, maar het heeft ook een rijke geschiedenis van helende eigenschappen en symboliek.

Deze diepblauwe steen wordt vaak geassocieerd met innerlijke rust en vrede. Het wordt gezegd dat Lapis Lazuli ontstekingsremmende eigenschappen heeft en het natuurlijke genezingsproces van botbreuken en blauwe plekken bevordert. Bovendien wordt het geassocieerd met het verminderen van slapeloosheid en het verlagen van de bloeddruk, wat bijdraagt aan een gevoel van kalmte en welzijn.

Lapis Lazuli staat ook bekend om zijn vermogen om de intuïtie te versterken en de eigen wilskracht te bevorderen. Het kan helpen bij het overwinnen van angsten, zenuwpijnen en hoofdpijn, en wordt zelfs beschouwd als ondersteunend bij depressie.

Een ander prachtig aspect van Lapis Lazuli is dat het de zorgzaamheid en hulpvaardigheid in mensen bevordert, wat het tot een symbolische vriendschapssteen maakt.

Of u nu gelooft in de helende eigenschappen van Lapis Lazuli of gewoon houdt van zijn diepe blauwe schoonheid, deze kraal is een schitterende keuze voor het creëren van sieraden die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een gevoel van rust en welzijn uitstralen.

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss