20 x Millefiori glaskralen 4 mm gat 1mm bloem mix

Artikelnummer: Stelling A-33 bak kamillle
Artikel 222 van 527
€ 1,50 (inclusief btw)
Voorraad 46 stuks

Millefiori glaskralen 4 mm gat 1mm bloem mix

Millefiori glaskralen zijn een kleurrijke toevoeging aan elke collectie van sieraden onderdelen. Onze Millefiori glaskralen van 4 mm met een gat van 1 mm komen in een prachtige mix van bloemendesigns, elk uniek en levendig. Deze kralen zijn een vrolijke manier om uw zelf gemaakte sieraden een persoonlijk tintje te geven.

Elke kraal is een klein kunstwerkje op zich, gemaakt van hoogwaardig glas. De naam "Millefiori" is Italiaans voor 'duizend bloemen', en dat is precies wat deze kralen uitstralen: de veelzijdigheid en schoonheid van een bloeiende tuin. Het gebruik van deze glaskralen voegt een element van ambacht en uniciteit toe aan uw armbandjes, kettingen of andere sieradenprojecten.

De bloem mix biedt een ruime keuze aan kleuren en designs. Dit betekent dat u eindeloos kunt combineren, of u nu een kleurrijk palet wilt of juist kiest voor subtiele tonen. Door hun grootte van 4 mm zijn deze Millefiori kralen zowel opvallend als elegant, zonder te dominant te zijn. Het 1 mm gat maakt ze gemakkelijk te rijgen, ideaal voor zowel beginners als gevorderde sieradenmakers.

Het zijn niet zomaar kralen; het zijn kleine uitingen van creativiteit en vakkundigheid, die bijdragen aan het realiseren van uw visie op prachtige, zelf gemaakte sieraden. Ze zijn perfect te combineren met andere sieraden onderdelen zoals bedels, bedeltjes en edelsteen kralen voor een gelaagd en complex eindresultaat.

Dus of u nu de wereld van het sieraden maken net betreedt, of een ervaren liefhebber bent op zoek naar iets speciaals, onze Millefiori glaskralen met bloem mix zijn een prachtige en veelzijdige keuze. Maak uw sieraden even uniek en kleurrijk als u zelf bent!

 

Specificatie Omschrijving
Kleur Mix kleuren

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss