20 x Polymeer kralen rondellen 7mm Turquoise green

Artikelnummer: Stelling M-01 bak groen/ 81428
Artikel 144 van 155
€ 0,99 (inclusief btw)
Voorraad 8 stuks

Polymeer kralen rondellen 7mm Turquoise green

Iedere kraal is uniek qua afmeting en print Maat: ca. 7x3mm (Ø1.8mm)

Onze Polymeer Kralen in rondelle-stijl met een diameter van ongeveer 7mm zijn een geweldige keuze als u op zoek bent naar kleurrijke en unieke kralen voor uw sieradenprojecten. Wat deze kralen speciaal maakt, is dat elke kraal uniek is qua afmeting en print, waardoor uw sieraden een persoonlijke touch krijgen.

Belangrijkste Kenmerken van de Polymeer Kralen Rondellen 7mm - Turquoise Green:

- Unieke Ontwerpen: Elke kraal is anders vanwege de variaties in afmeting en print. Dit zorgt voor unieke sieradencreaties.

- Turquoise Green: De turquoise groene kleur van de kralen voegt een frisse en levendige uitstraling toe aan uw sieraden.

- Veelzijdig Gebruik: Deze kralen zijn ideaal voor het maken van armbanden, kettingen en oorbellen. Ze zijn geschikt voor diverse sieradenstijlen.

- Afmetingen: De kralen hebben een diameter van ongeveer 7mm en een dikte van ongeveer 3mm, met een boorgat van ongeveer 1.8mm.

Klei is een natuurproduct en het kan voorkomen dat sommige boorgaten niet volledig open zijn. Dit is normaal en u kunt ze eenvoudig openen met een beadreamer, zodat u ze moeiteloos kunt gebruiken in uw sieradencreaties. Deze unieke Polymeer Kralen zijn perfect om uw sieraden een persoonlijke en levendige uitstraling te geven. Bij 't Kralenstulpje vindt u een uitgebreide selectie sieradenonderdelen en accessoires om uw creatieve projecten te ondersteunen.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss