Wensdoosje of prayerbox Annanas met emaille 20 x 13mm oogje c.a. 5mm

Artikelnummer: Stelling A-36 Bak Narcis / BEZ2150
Artikel 15 van 31
€ 4,95 (inclusief btw)
Voorraad 6 stuks

Wensdoosje of prayerbox Annanas met  emaille 20 x 13mm oogje c.a. 5mm

Laat je betoveren door de unieke charme van dit zilverkleurige, geëmailleerde wensdoosje in de vorm van een ananas. Uitgevoerd in een vrolijke oranje tint, brengt dit kleine kunstwerkje een stukje tropische vreugde in je leven. Ondanks dat de foto misschien niet alle schoonheid vastlegt, blinkt het doosje in werkelijkheid uit in zijn pracht en praal, met een maat van 20 x 13 mm en een oogje van ongeveer 5 mm.

Dit reliquieën-doosje, dat zowel als hanger als bedel gedragen kan worden, opent de deur naar een wereld van persoonlijke schatten. Het biedt de perfecte plek om een liefdevolle boodschap, een kleinood of zelfs een bewaarde herinnering veilig te bewaren. Het is een uitstekende keuze als een uniek tandendoosje of als een speciale plek om een boodschap van hoop of vreugde in te verbergen.

Met zijn opvallende uiterlijk en praktische bruikbaarheid is dit ananas-vormige wensdoosje een prachtige aanvulling op elke sieradencollectie, die een glimlach op je gezicht brengt elke keer als je ernaar kijkt. Het is het ideale geschenk voor iemand bijzonder, of een heerlijke traktatie voor jezelf, als herinnering aan de warmte en de zonneschijn van de tropen, zelfs op de meest grijze dagen.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss