Chinese slangenknoop gemaakt van Satijnkoord

Wilt u iets speciaals toevoegen aan uw sieraden? Dan is de Chinese slangenknoop echt iets voor u! Het lijkt misschien moeilijk, maar als u eenmaal begint, zult u zien hoe eenvoudig het eigenlijk is. Satijnkoord is hier perfect voor, want het is glad en glanst mooi, zodat uw knoop er altijd chique uitziet.

Een Chinese slangenknoop maken is echt een leuk klusje. Het geeft uw sieraden net dat persoonlijke en creatieve extraatje. U zult er versteld van staan hoe u van een simpel stukje koord zo'n blikvanger maakt.

Neem een stuk satijnkoord in een kleur die u mooi vindt en volg de stappen rustig. Oefening baart kunst, en voor u het weet, hebt u het onder de knie. En dan? Dan hebt u iets heel moois in handen om uw sieraden mee te versieren.

 

Chinese slangenknoop gemaakt van Satijnkoord

 

Chinese slangenknoop gemaakt van Satijnkoord 2

 

Chinese slangenknoop gemaakt van Satijnkoord 3

 

Chinese slangenknoop gemaakt van Satijnkoord 4

Om uw eigen Chinese slangenknoop te maken met satijnkoord, pakt u een lekker lang stuk koord. U begint in het midden met een simpel lusje. Dan maakt u een soort 'P' door het ene uiteinde over het andere te leggen. Neem nu het andere uiteinde en doe hetzelfde, maar dan andersom, zodat het lijkt alsof ze elkaar aankijken, net als een spiegelbeeld.

Dan is het tijd om een beetje te vlechten. U werkt de uiteinden door de lussen heen, steeds over en onder, zodat u die leuke schubben van de slang krijgt. Trek het koord niet te strak aan; het moet soepel blijven, zodat het mooi glanst en goed in model blijft.

Als u tevreden bent met hoe uw knoop eruitziet, zet u de uiteinden vast. En voilà, uw Chinese slangenknoop is klaar! 

Hier vindt u satijnkoord.

 

Terug naar Technieken

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss