Creolen maken met zilverdraad

Wilt u zelf oorbellen maken die echt uniek zijn? Probeer dan eens creolen te maken met zilverdraad. Het is helemaal niet zo ingewikkeld en het resultaat is prachtig. Zilverdraad is niet alleen mooi om te zien, maar ook heerlijk om mee te werken. U buigt en draait het tot de perfecte vorm.

Het fijne van zelf creolen maken is dat u alles zelf in de hand heeft. U bepaalt de grootte en kunt er zelfs voor kiezen om er kleine kraaltjes of bedeltjes aan toe te voegen voor die persoonlijke touch. En dan heeft u een paar zelfgemaakte creolen die niemand anders heeft. Gewoon thuis, aan de keukentafel, maakt u iets heel speciaals. Dus, waar wacht u nog op? Pak dat zilverdraad en begin met het maken van uw eigen schitterende creolen!

Creolen maken met zilverdraad stap 1

Creolen maken met zilverdraad stap 2

Zin om zelf iets moois te maken? Met een beetje zilverdraad tovert u gewone creolen om in een persoonlijk kunstwerkje. Hier is hoe u dat doet:

Wire wrapping sieraden maken

U neemt een rol aluminiumdraad en wat tangen – een rondbektang om mooie vormpjes te buigen, een kniptang om het draad op maat te knippen en een platbektang om alles netjes af te werken. Dan wikkelt u het zilverdraad in sierlijke spiralen. Die spiralen maakt u vast aan uw creolen. Zo krijgt u in een paar stappen een paar schitterende, zelfgemaakte creolen. Makkelijk, leuk en super origineel. Uw zelfgemaakte creolen zijn niet alleen een plezier om te dragen, maar ook om te maken!

Creolen staan hier

Aluminium draad 1,5mm

 

Terug naar Technieken

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss