Sorteer op

DIY-sieraden-pakketjes Workshop pakketjes!!!

Bent u op zoek naar een creatieve bezigheid of een leuke activiteit voor een middagje met vrienden? Ontdek dan onze DIY-sieraden-pakketjes! Onder deze rubriek bieden wij u complete pakketten aan waarmee u zelf sieraden kunt maken. Dit is niet alleen leuk om te doen, maar u maakt ook nog eens een uniek sieraad voor uzelf of als cadeau!

Sieraad onderdelen - zelf sieraden maken

Elk pakket bevat alle benodigde onderdelen om het sieraad te maken dat op de foto staat afgebeeld. U ontvangt kwalitatieve materialen zoals glaskralen en/of kristallen van Swarovski, plus alle toebehoren zoals draad, knijpkralen en slotjes. Let wel op, er wordt geen gedetailleerde werkbeschrijving meegeleverd. Dit helpt ons de kosten laag te houden en geeft u de vrijheid om zelf te experimenteren.

De sieraden zijn relatief eenvoudig na te maken door de foto goed te bekijken, die u op uw computer kunt opslaan of uitprinten. Vaak is er ook een foto bijgesloten die dient als voorbeeld. Zo kunt u stap voor stap uw eigen sieraad in elkaar zetten.

Deze pakketjes zijn perfect voor iedereen die graag zelf aan de slag gaat met het maken van sieraden. Ze zijn ideaal voor een workshop of als een gezellige activiteit tijdens een bijeenkomst. Ontdek de voldoening van het zelf maken van sieraden en geniet van uw eigen creatie!

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss