10 x Amazoniet natuursteen kralen 6mm gat 1mm

Artikelnummer: Stelling F-15 bak Facetkralen
Artikel 57 van 108
€ 2,49 (inclusief btw)
Voorraad 52 stuks

Amazoniet natuursteen kralen 6mm gat 1mm

Deze Amazoniet natuursteen kralen van 6mm met een gat van 1mm zijn een prachtige aanvulling op uw collectie kralen. Perfect voor uw sieraden maken projecten, deze kralen bieden een unieke esthetiek die uw sieraden zowel aantrekkelijk als onderscheidend zal maken.

Amazoniet staat bekend om zijn mooie groen-blauwe tinten, variërend van lichtgroen tot turquoise. Deze kleuren kunnen een kalmerend effect hebben en zijn een mooie aanvulling op vele kleurenpaletten.

Met een gat van 1mm zijn deze kralen veelzijdig en kunnen ze gecombineerd worden met verschillende soorten draad of koord. Ze zijn ideaal voor het maken van kettingen, armbanden, oorbellen of andere creatieve sieraden.

Het gebruik van natuursteen kralen, zoals Amazoniet, kan een uniek karakter en betekenis toevoegen aan uw sieraden. Amazoniet wordt vaak geassocieerd met balans en harmonie, wat uw sieraden een extra dimensie kan geven.

Of u nu een beginnende of ervaren sieradenmaker bent, deze Amazoniet natuursteen kralen van 't Kralenstulpje, uw vertrouwde online kralenwinkel, zijn een fantastische keuze voor uw volgende sieraden project.

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss