10 x synthetische schijf kralen Hematiet 6 x 2mm gat: 2,5mm platinum plated

Artikelnummer: Onder L-06 Bak 2/ C
Artikel 17 van 107
€ 1,99 (inclusief btw)
Voorraad 181 stuks

Synthetische schijf kralen Hematiet 6 x 2mm gat: 2,5mm platinum plated, niet magnetisch

De 6 x 2 mm synthetische Hematiet schijf kralen met een gat van 2,5 mm en een platinum plating stralen pure elegantie uit. Deze kralen zijn een schitterende aanvulling op uw sieradenprojecten en voegen een vleugje glamour toe aan uw creaties.

Hoewel deze kralen synthetisch zijn, behouden ze de karakteristieke uitstraling van natuurlijk Hematiet, wat bekend staat om zijn aardende en beschermende eigenschappen. Het wordt vaak geassocieerd met het absorberen van negatieve energie en het zuiveren van de aura, wat innerlijke rust kan bevorderen. Het is echter belangrijk op te merken dat deze eigenschappen gebaseerd zijn op ervaringen van mensen en niet wetenschappelijk bewezen zijn.

De platinum plating voegt een vleugje luxe toe aan deze kralen, waardoor ze perfect zijn voor het creëren van sieraden die opvallen. Of u nu armbanden, kettingen of andere sieraden maakt, deze synthetische Hematiet schijf kralen zullen zeker de aandacht trekken en uw creatieve ontwerpen naar een hoger niveau tillen.

Bij gezondheidsklachten is het altijd verstandig professioneel advies in te winnen bij een zorgverlener, zoals uw huisarts. Geniet van het werken met deze prachtige synthetische Hematiet kralen en geef uw sieradenprojecten een vleugje glamour en stijl.

 

Specificatie Omschrijving
Metaal kleur Hematiet kleur
Maat kralen 6mm

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss