10 x edelsteen kraal van frosted Picasso stone Jasper 6mm gat: 1mm

Artikelnummer: Stelling H-08 Bak 1
Artikel 39 van 107
€ 2,49 (inclusief btw)
Voorraad 23 stuks

Edelsteen kraal van frosted Picasso stone Jasper 6mm gat: 1mm

De frosted Picasso stone Jasper kraal, met zijn subtiele matte afwerking en opvallende patronen, voegt een vleugje natuurlijke schoonheid en spirituele betekenis toe aan uw sieradencreaties.

Picasso stone Jasper, ook bekend als Picasso Jasper of Picasso Marble, is een variëteit aan Jaspis met een unieke uitstraling die wordt gekenmerkt door levendige aders en kleurrijke patronen die lijken op schilderachtige penseelstreken. Deze edelsteen staat bekend om zijn beschermende eigenschappen en wordt vaak geassocieerd met innerlijke rust, creativiteit en moed.

Het matte, frosted oppervlak van deze kraal voegt een subtiel element van elegantie en verfijning toe, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende sieradenontwerpen. De 6mm grootte maakt het ideaal voor het maken van armbanden, kettingen en oorbellen, waar het zowel op zichzelf als in combinatie met andere edelstenen prachtig tot zijn recht komt.

Het is echter belangrijk op te merken dat de poreuze aard van Picasso stone Jasper kan leiden tot verkleuring bij langdurig contact met andere materialen. Daarom wordt geadviseerd om deze kraal te beschermen en gescheiden te houden van andere sieraden om zijn natuurlijke schoonheid te behouden.

Met zijn unieke uitstraling en symbolische betekenis is de frosted Picasso stone Jasper kraal een prachtige toevoeging aan uw sieradencollectie, die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook een diepere verbinding met de natuur en de spirituele wereld belichaamt.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss