10 x Natuursteen kralen Calciet 6mm Peach pink-gold gat: Ø1.5mm

Artikelnummer: Bak 458/ 70456
Artikel 7 van 108
€ 1,99 (inclusief btw)
Voorraad 7 stuks

Natuursteen kralen Calciet 6mm Peach pink-gold gat: Ø1.5mm

Deze prachtige natuursteen kralen van calciet zijn uitgevoerd in een mooie perzikroze kleur met gouden accenten. Met een diameter van 6 mm en een gat van ongeveer 1,5 mm zijn ze ideaal voor het maken van unieke en stijlvolle sieraden.

Calciet is een natuurlijke edelsteen die bekend staat om zijn kalmerende en zuiverende eigenschappen. De perzikroze kleur van deze kralen straalt zachtheid en warmte uit, terwijl de gouden accenten een vleugje luxe toevoegen aan uw sieradenprojecten.

Deze kralen kunnen worden gebruikt om prachtige armbanden, kettingen, oorbellen en andere sieradenstukken te maken. Ze zijn veelzijdig en kunnen worden gecombineerd met andere kralen en materialen om uw eigen unieke ontwerpen te creëren.

Het gebruik van natuurlijke edelstenen in uw sieraden voegt niet alleen een element van schoonheid toe, maar kan ook symbolische betekenis hebben. Calciet wordt vaak geassocieerd met het bevorderen van innerlijke vrede en positieve energie, waardoor het een waardevolle keuze is voor uw sieradenprojecten.

Bij het werken met edelstenen is het belangrijk om te onthouden dat elke steen uniek is en zijn eigen energetische eigenschappen heeft. Als u specifieke vragen heeft over calciet of hoe u deze kralen het beste kunt gebruiken, kunt u altijd advies inwinnen bij experts in edelstenen.

Met deze prachtige perzikroze calcietkralen kunt u sieraden maken die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een gevoel van rust en positiviteit overbrengen.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss