Summer chique – armband

Summer chique – armband:  hip voor een festival maar toch zacht in kleur voor eventuele nette gelegenheden.

Geschreven en gemaakt door Daniella Bakker

 


Benodigdheden: 

Gereedschap en extra’s:

Seconde lijm

Tang

Ik werk graag op een plateau met maten en vakjes om zo alles overzichtelijk te houden en zodat alle tussenstukken goed in het midden blijven.


 

Armband 1: Waxkoord door oortjes van Crystal glas rijgen zet doormiddel van een knoopje het touw vast aan beide kanten, touw om elkaar heen draaien. Uiteinde vaste zetten met seconde lijm.

Armband 2: Rijgen van de glaskralen afwisselen met een knijpkraal ertussen.

 

 

Armband 3: Rijgen van de roosjes

Armband 4:  “LOVE” bij deze dubbel waxkoord gebruiken ivm gat van 3.5 mm, eerste en laatste letter vastzetten met macramé touw anders zullen de letters steeds verschuiven bij het dragen..

 

Armband 5: Leer door bloem heen schuiven

Armband 6: 1 buig ring plaatsen bovenkant druppel, onderkant van druppel 2 buigringen plaatsen, rijg waxkoord door ringen en weer vast zetten met een knoopje. Vervolgens net als armband 1 touw om elkaar heen draaien, uiteinde vastzetten met seconde lijm

 

 

Alle armbanden zijn nu gemaakt en zet je ze op jou gewenste volgorde.

Doe seconde lijm in 1 van de klemmen en plaats stuk voor stuk de draden en leren band erin. Vervolgens knijp je de klem dicht met een tang.

Hierna doe je precies het zelfde met de andere kant.

 

Plaats de buig-ringen en slotje aan je klem. Ik gebruik 18cm als standaard maat voor een armband maar dit kan je doormiddel van minder of meer ringen zelf de maat aanpassen. Have fun met maken!

 

 

Terug naar Tutorials

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss