DE TOEKOMST

Dit is de voormalig Strokartonfabriek in Scheemda "De Toekomst", vlak bij mijn huis en nog dichterbij 't Kralenstulpje.

Ooit is hier de Nederlandse oorlogsfilm Zwartboek opgenomen.

Sinds afgelopen dinsdag ben ik als vrijwilliger aangesteld als publieksbegeleider bij een theater productie bij ons in Scheemda in de voormalige strokartonfabriek “De Toekomst”. Het stuk heet: "Onderweg naar de toekomst" onder regie van Ruut Weissman o.a. bekend van de productie "Zij gelooft in mij" het verhaal over het leven van André Hazes en "Fiddler on the roof " met o.a. Thomas Acda. Toevallig heb ik deze voorstelling gezien in Martini Plaza en ik was erg onder de indruk van het verhaal en de uitvoering hiervan.

Onderweg naar de toekomst is een heel mooi verhaal wat zich afspeelt op meerdere locaties in Noord Oost Groningen, we rijden er met bussen naar toe. Tijdens de reis zijn er hapjes en drankjes. Dit is logistiek een mooi project en ik vind het heel leuk om alle gasten van hot naar her te bewegen in een afgesproken tijdbestek. Tijdens een avontuurlijke reis in historische bussen door het Groninger land, worden op drie verschillende locaties de verhalen van Oost-Groningen verteld. Wat hebben de mensen hier meegemaakt, wat hebben ze gemaakt en wat heeft hen gemaakt tot wie ze zijn?

Een verhaal over trots, hoop en verwachting

Onderweg naar de Toekomst gaat over het Oost-Groningse volk, dat aan het einde van de wereld en ver weg van de grote mensenmassa’s zijn eigen bestaan leidt. Een volk dat leefde met de grandeur van de herenboeren, de kracht van de arbeiders en de joden met hun tradities en dynamiek.

Tegenwoordig zijn er in Oost Groningen vele  (kleine) ondernemers, waaronder ik, die bijvoorbeeld kralen en toebehoren verkopen, met heel veel toewijding en plezier. Het product is anders, het verhaal is anders, maar de spirit en de liefde voor het leven, het vak en de omgeving komen overeen! We hebben allemaal een T-Shirt gekregen met allemaal verschillende quotes. Op mijn T-Shirt staat: "Wat in je zit blijft bij je" Mijn creativeiteit en mijn liefde voor sieraden maken zal altijd in mij en bij me blijven. Dat stelt me weer gerust, haha!

KEURMERK VAN 'T KRALENSTULPJE

Zoals velen van jullie wel weten zijn we aangesloten bij een keurmerk, Webwinkelkeur. Dit is een onafhankelijk keurmerk en de resensies die worden geplaatst daar kan ik persoonlijk niets aan veranderen. Gelukkig hebben we een 9,5 gemiddeld en daar ben ik best een beetje trots op ;-) Mocht u als klant voor de 1e keer een bestelling plaatsen dan krijgt u een uitnodiging om een beoordeling te plaatsen.

LEUKE NIEUWE ARTIKELEN!

Deze prachtige metalen ringen zijn ideaal te dragen bij iedere outfit en voor elke vinger een passende ring! Combineer maar raak met deze mooie ringen en voor de prijs hoef je het niet te laten! Complete sets met ringen in verschillende maten voor spotprijsjes bij 't Kralenstulpje! Met leuke steentjes, lekker simpel en mooi bewerkt. Zo heb je hele mooie combinaties voor iedere gelegenheid. We hebben 4 prachtige combinaties voor je samengesteld.

ZOMERVAKANTIE

 

De vakantieperiode staat voor de deur!

Dat is een tijd waar bijna iedereen naar uit kijkt, lekker de boel de boel, even helemaal niets!
Waar gaan jullie naar toe met vakantie?

Ik merk dat heel veel winkels hun welverdiende vakantiesluiting hebben en dat begrijp ik ook heel best! Maar ik kan me ook goed voorstellen, wanneer je dan nog snel even iets nodig bent je geen weken wilt wachten op je materialen om sieraden te maken, of dat je moet wachten op je (organza) cadeauzakjes of op je prijslabeltjes. Misschien ga je nog onverwacht op een zomermarkt of braderie staan en dan is het toch nog leuk wanneer je nog snel even je displaymaterialen kan bestellen.

Gelukkig kan dat gewoon bij ’t Kralenstulpje! Wij gaan, evenals voorgaande jaren gewoon door in de zomer!

Bent je iets nodig dan kunt je bij ’t Kralenstulpje met een gerust hart je bestelling plaatsen en dan heb je het snel in huis (als het aan ons ligt) Bij PostNl is het altijd nog even afwachten natuurlijk, maar doorgaans gaat dat lekker vlot. Ik heb nog wel eens gehoord dat er in de vakantie wat vertraging in de bezorging kan ontstaan vanwege vakantiewerkers bij PostNL.

KRALEN BESTELLEN

Daarom is ons advies altijd, wacht niet te lang met bestellen. En als het echt spoed heeft, dan kun je dit in de opmerkingen schrijven. PostNL doet hier niets mee, maar wij kunnen wel kijken wat we op dat moment voor je kunnen betekenen.

Als je dan toch nog een bestelling gaat plaatsen, dan zijn die verzendkosten altijd zo enorm jammer.

Maar helaas, deze moeten we ook gewoon betalen en er moet ook nog een goede verpakking om uw zorgvuldig uitgekozen en bestelde artikelen. Dat compenseren wij graag door je een gratis cadeautje mee te laten bestellen, één gratis cadeautje per bestelling.

Vanaf 50 euro verzenden we helemaal gratis via PostNL en vanaf 100 euro verzenden we ook gratis naar België en Duitsland. Naar België en Duitsland verzenden we altijd via verzekerde pakketpost.

Wist u dat u altijd een gratis cadeautje kunt meebestellen? Klik op de onderstaande afbeelding en voeg het gratis cadeautje toe aan uw winkelmandje. Vergeet het niet, want we geven het graag aan u!
 

Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk  altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

Hartelijke groetjes,

 

Esther de Jonge

 

Terug naar nieuwsbrieven archief

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss