't KRALENSTULPJE BESTAAT 10 JAAR!!!

Jeetje, wat gaat de tijd toch snel!

Ik kan me als de dag van gisteren herinneren dat ik begon vanachter mijn bureau bij me thuis met het maken van sieraden en poppenhuizen. En dat mijn toenmalige vriend mopperde dat ik teveel “hobby materialen” rond had slingeren door het hele huis en dat ik maar eens moest gaan opruimen!

Pffft….oké, het was niet alleen mijn huis, dus ik moest iets gaan doen. Ik ben maar eens wat gaan verkopen via Speurders en Marktplaza. Op een gegeven moment liep dat zo goed dat er vraag kwam naar hetgeen wat ik had verkocht! Dus toch maar weer wat inkopen. In overleg met mijn vader heeft mijn vader een blokhut getimmerd voor mij in de tuin. Hier kon ik dan alle spulletjes opslaan. Na een tijdje werd zelfs de blokhut te klein en moesten er weer spullen in huis. Ik heb vriendinnen aangenomen om de bestellingen in te pakken en mijn baan opgezegd. Dit is inmiddels 10 jaar geleden! 5 jaar geleden ben ik toch echt uit mijn jasje gegroeid en heb ik een pand gehuurd bij mij in de woonplaats, Scheemda. We zitten in de voormalige Bibliotheek en daarvoor was het de Rabobank.

Ik heb de stellingen en de balie over mogen nemen. 200 vierkante meter vol met kralen en onderdelen om sieraden te maken plus verpakkingsmaterialen. Op dit moment werken ik nu met twee medewerksters, Melina en Esther en 3 stagiairs en ik ben dankbaar dat ik het al 10 jaar heb mogen volhouden en dat ik nog steeds klanten heb die er tien jaar gelden ook al waren! Super leuk!!! Omdat jullie al 10 jaar vertrouwen hebben in ’t Kralenstulpje kan ik dit jubileum niet zomaar voorbij laten gaan!  Dit jaar zijn twee 2 jubilea want ik word 10 april ook nog eens 50 jaar OMG!!!! Wat klinkt dat OUD!!!!

 50 JAAR!!!!! Is het echt zo, vraag ik me af? Ja het is echt zo, maar ik voel me nog veel jonger gelukkig. Ik zit nog even vol energie als toen ik 10 jaar geleden begon met ’t Kralenstulpje.

En wie jarig is trakteert!!! Wij doen altijd een leuk cadeautje bij de bestelling in, maar nu gaan we iets extra’s doen! Bestel je voor 20 euro of meer, dan krijg je van ons  maar liefst 20% korting op je bestelling! Dat is de hoogste korting ever! (Deze korting telt niet voor gepersonaliseerde labeltjes en de verrassingspakketten) maar wel op de sale artikelen!

Deze korting is geldig tot aan onze verjaardag dinsdag 10 maart en de kortingscode welke je kunt gebruiken is:  kralen10jaar

Vergeet niet om deze kortingscode ook daadwerkelijk in te vullen in het hiervoor
bestemde kortingscode vakje. U kunt meteen zien dat de korting is verrekend.
Mocht u problemen hebben met de code neem dan contact op via info@kralenstulpje.nl voordat op de bestel knop drukt!
Na afloop kunnen wij de korting helaas niet meer verrekenen.

Neem gezellig een kopje koffie of thee en ga er even lekker voor zitten!

NIEUWE WEBSITE

Nog maar een paar weken! Dan krijgt 't Kralenstulpje een compleet vernieuwde website met als extraatje zo'n 5.000 artikelen erbij! Je kunt dan bij deze website een nieuw account aanmaken en dan ontvang je een leuk cadeautje!

Wat dit is, dat is nog een verrassing!

Alvast een tipje van de sluier, dit wordt ons nieuwe logo! Wat vind je ervan?

De site zal iets frisser en moderner worden.

Het grootste voordeel zal zijn, dat het winkelwagentje blijft bewaard en dat je een verlanglijstje kunt maken! Mocht je verder nog leuke ideetjes hebben, vraag het gerust, want met de nieuwe website is heel veel mogelijk!
Wat heel erg grappig is, de website is nog in ontwikkeling en is officieel nog niet in de lucht. Ook is de website nog niet aangemeld bij zoekmachines. Toch is het een klant gelukt om een bestelling via de nieuwe site te plaatsen, terwijl toen de betaalsystemen nog niet eens werkten. Hoe leuk is dat, dat was een hele leuke verrassing voor ons!

NIEUW BINNEN

Er zijn verschillende leuke nieuwe artikelen binnen gekomen bij 't Kralenstulpje!

Klik hier voor alle nieuwe artikelen!

VERRASSING!!

Iedereen vind het leuk om verrast te worden en daarom zijn de verrassingspakketten van ’t Kralenstulpje ook zo’n enorm succes!

We hebben een super pakket, een mysterie box, welke te koop is voor 50 euro (vanaf 50 euro ook nog gratis verzenden!) met een waarde van minimaal 150 euro!

Deze mystery boxen worden vaak gekocht door scholen, stichtingen, (knutsel) verenigingen en zorgboerderijen. Dit omdat er erg veel in zit! We krijgen heel veel reacties, met name dat het zo’n feest is om het uit te pakken en dat er meer inzit dan men had verwacht.

Vaak zijn ze binnen no time uitverkocht en veel klanten bestellen er meer dan 1! Geef wel even aan in de opmerkingen van de bestelling bij ’t Kralenstulpje wanneer je voor een 2e keer een pakket gaat bestellen want dan zorgen we dat er andere artikelen in komen.

Hier zit van alles in, vaak restantjes van kralen die net nog over zijn en niet terug komen,  maar ook heel veel artikelen welke we eigenlijk op de website moeten zetten, maar waar we helaas niet aan toekomen. We hebben recentelijk Picobello Beads overgenomen met een grote voorraad welke nog niet op de website staat.

Je kunt hierbij denken aan alle artikelen die wel bij ons op de website verkopen, zoals kralen, bedeltjes, slotjes, ketting, sieraden, verpakkingsmaterialen, onderdelen om sieraden te maken, glas kralen, houten kralen, acryl kralen, metalen kralen, mettallook kralen, kralen van klei, crackle kralen, rijdraad, suède veter, glasparels, elastiek om te rijgen, oorbellen, boekjes, en nog meer, te veel om op te noemen.

We hebben in het verleden een aantal webwinkels overgekocht en hier nog heel veel voorraad van liggen. Zo nu en dan hebben we even tijd om hier weer super mooie gevulde pakketten van te maken.

Wanneer je in de opmerkingen restanten schrijft (alleen bij dit pakket) dan zorgen wij dat we er ook restanten bij doen. Dit zijn artikelen welke we eigenlijk niet meer kunnen verkopen, maar nog prima te gebruiken zijn, denk  hierbij aan artikelen welke misschien een beetje zijn verkleurd of waar te weinig van zijn om nog een serie te vormen.

We zullen er ook een aantal basis artikelen in doen, welke je altijd weer kunt combineren. Heb je een  leuk sieraad gemaakt met artikelen van het verrassingspakket?

Je vindt bij ons in het pakket een flyer. Wanneer je met deze flyer een foto maakt van het zelf gemaakte sieraad en deze op Facebook of Instagram post en ons gaat taggen, dan maak je ook nog kans op een extra verrassingspakket!!

Er is alleen 1 maar, aangezien we niet weten wat we er allemaal in doen, kan het pakket niet retour. Houd hier wel rekening mee voordat je tot aanschaf overgaat.  Dat is natuurlijk wel spannend, maar dat spannende maakt de aanschaf ook wel weer leuk. Durf je dit aan?

Ik ga nu weer mijn best doen om een paar super pakketten te gaan maken, en hier heb ik heel veel plezier in!
Wanneer jij als klant blij en tevreden bent, dan zijn wij dat ook!

Klik hier voor het pakket!

Ik wens jullie allemaal een super fijne avond!


Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk  altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

Een heel fijn weekend!

Hartelijke groetjes,


Esther de Jonge

 

Facebook  |  Twitter  |  Pinterest  | InstagramTutorials

© 2009 - 2020 t Kralenstulpje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel