'T KRALENSTULPJE BESTAAT 10 JAAR!

Jeetje, wat gaat de tijd toch snel!

10 hele jaren. Had ik dit van te voren verwacht? Nee, wel gehoopt en van gedroomd, maar niet verwacht! Er zijn ook best hele spannende tijden geweest.

Niet alles was altijd rozengeur en maneschijn. Er is wel het één en ander gebeurd in 10 jaar. Ik heb heel veel geleerd in deze periode. En ik heb veel leergeld betaald. En laten we wel wezen, ik verkoop geen dure dingen, ’t Kralenstulpje verkoopt al artikelen al vanaf 5 of 10 cent.  Daar moet heeeeeeeel veel van verkocht worden om alleen al de huur te betalen van het pand. En als je ziet wat hier nog weer vanaf gaat aan belasting en kosten dan zijn er maanden bij dat het wel eens spannend is. Daar ben ik heel eerlijk in. Maar de liefde voor de materialen en de liefde voor de hobby en de fantastische mensen waar ik mee samen werk, maakt dat ik hier zoveel positieve energie uit kan halen! Ik hoop ook dat ik dit nog jaren vol mag gaan houden!

En hier ben ik jou als klant, ontzettend dankbaar voor! Zijn er nog dingen die ik kan  verbeteren, zijn er nog dingen die je graag anders zou willen zien? Heb je nog ideeën voor de nieuwe website? Ik hoor het heel erg graag van jou!

‘t kralenstulpje is niet alleen mijn project, het is een creatief project van ons samen. En alleen samen kunnen we dit tot een succes maken en blijven voortzetten zoals het nu is.

LIEVE COLLEGA'S VAN 'T KRALENSTULPJE

Ook ben ik mijn medewerkers ontzettend dankbaar. Lieve Esther en Mellina , fijn dat jullie je zo inzetten voor ’t Kralenstulpje al jaren lang!

Zonder jullie had ik het niet gered. Dikke knuffel voor jullie xxx

Lieve Tim, Muriel en Brendan, ik hoop dat jullie hier veel hebben kunnen leren en nog leren, ik ben heel erg blij met onze samenwerking en super blij met jullie inzet als stagiaires.

We hebben nu een super leuk team, we lachen heel wat af en leven met elkaar mee, super fijn!

Lieve pap, ontzettend bedankt voor al je hand en span diensten, de verbouwing en alles wat je voor me doet en in het verleden hebt gedaan. Ik zou niet weten wat ik zonder jou zou moeten.

Ook wil ik mijn moeder bedanken. Ze is helaas 3 jaar geleden overleden en op de verjaardag van ’t Kralenstulpje in 2017 begraven. Dus de verjaardag (het gevoel hierbij) is ook wel een beetje dubbel. Mijn moeder heeft de naam ’t Kralenstulpje bedacht en ze heeft jaren lang de cadeautjes gemaakt voor de klanten van ’t Kralenstulpje.  Ze was al heel lang ziek en invalide, al vanaf dat ik 20 was. Maar ze maakte altijd bij de eettafel de cadeautjes terwijl ze haar favoriete series aan het kijken was.

En zo vond ze (en ik zeer zeker ook) dat ze toch nog haar steentje kon bijdragen en dat heb ik altijd enorm, gewaardeerd.

Mijn moeder heeft altijd heel erg meegeleefd met alles en ze was ontzettend trots op me. In het begin dat ik mijn baan op ging zeggen ook wel een beetje boos en bang, want ik begon voor mezelf midden in de crisis, maar dat is ze snel vergeten. Ze gaf later toch wel aan dat ze blij was dat ik mijn hart had gevolgd.

Dankbaar ben ik ook voor het feit dat mijn vader toch weer zijn nieuwe geluk heeft gevonden. Mijn lieve bonus moeder Elsa is in het leven gekomen van mijn vader, en ze is een geweldige lieve schat.

Ze heeft humor, ze is positief en intelligent en het belangrijkste, ze houd ook van een wijntje en van een advocaatje, hahahaha! En net als ik, altijd ontevreden over de lijn, altijd weer op dieet willen en het komt er nooit van! Geweldig herkenbaar!

Lieve Dina, ook jij ontzettend bedankt dat je altijd belangeloos voor me klaar staat, net als je man Jan die zo nu en dan wel eens de cadeautjes voor me maakt.

Hij wil alleen maar doen wat hij leuk vindt als hij komt en wat kan ik ervan zeggen? Hij is niet mijn best betaalde personeelslid, hihi! Zo lief dat jullie dit voor mij doen.

Lieve Onno, jij doet altijd belangeloos mijn tuin en maakt mijn dakgoten schoon. Je wilt er niks voor hebben, maar wat vind ik het gezellig om even weer een doosje sigaren of een flesje Mummelman te brengen en even bij te praten met je gezellige en lieve vrouw. Mooi dat je dit nog steeds voor me wilt doen. Onno was altijd mijn oud collega (glaszetter) bij Schilders Boekema, hier heb ik jaren op kantoor gewerkt met heel veel plezier.

Ik ben zo dankbaar dat ik jullie mensen in mijn leven heb!!

Lieve vriendinnen bedankt voor jullie luisterend oor, lieve buurvrouw Irene, jij moet ook altijd veel van me aanhoren en daar proosten we dan maar weer op, ook wel weer heel gezellig!

Ik heb ‘t Kralenstulpje niet alleen gedaan en ik zou dit ook nooit alleen hebben kunnen doen. Ik vind dit wel heel belangrijk om even uitgesproken te hebben.  

10 jaar ’t Kralenstulpje, hier zijn heel veel mensen bij betrokken geweest en ik wil iedereen hiervoor ontzettend bedanken!!!

Ook de meiden en heren die in het verleden bij me hebben gewerkt zal ik nooit vergeten.

Ik hoop echt van ganse harte dat er zeker nog 10 jaar bij aan geplakt mogen worden.

Ik blijf ook altijd open staan voor tips suggesties of ideeën. Schroom niet, ik ben er juist dankbaar voor, want nogmaals alleen samen kunnen we dit blijven voorzetten.

GEBAK ETEN BIJ 'T KRALENSTULPJE

Vandaag om 10 uur zitten we lekker gebak te eten bij ’t Kralenstulpje! Een voor jou als klant hebben we vrijdag 3 april (op mijn moeders verjaardag) een open huis en een week later, op goede vrijdag 10 april 2020 word ik ook nog eens 50!

OMG zo oud??? Ja, maar 50 is het nieuwe 40 heb ik gehoord 😉

Wat een toestanden en wat een mijlpalen en herinneringen. Het valt allemaal samen. En dat is goed!

Zo worden belangrijke dingen in mijn leven zeer zeker niet vergeten!

En wie jarig is trakteert!!! Wij doen altijd een leuk cadeautje bij de bestelling in, maar nu gaan we iets extra’s doen! Bestel je voor 20 euro of meer, dan krijg je van ons  maar liefst 20% korting op je bestelling! Dat is de hoogste korting ever! (Deze korting telt niet voor gepersonaliseerde labeltjes, cadeaubonnen en de verrassingspakketten) maar wel op de sale artikelen!

Deze korting is geldig tot aan onze verjaardag (alleen vandaag nog) dinsdag 10 maart en de kortingscode welke je kunt gebruiken is:  kralen10jaar

Vergeet niet om deze kortingscode ook daadwerkelijk in te vullen in het hiervoor
bestemde kortingscode vakje. U kunt meteen zien dat de korting is verrekend.
Mocht u problemen hebben met de code neem dan contact op via info@kralenstulpje.nl voordat op de bestel knop drukt!
Na afloop kunnen wij de korting helaas niet meer verrekenen.

Neem gezellig een kopje koffie of thee en ga er even lekker voor zitten!

In het kader van ons 10 jarig bestaan organiseren we 3 april een open huis! Hiervoor willen wij jou graag uitnodigen, om eens te komen kijken achter de schermen bij een webshop voor de creatieveling!

De komende weken houden we jullie up-to-date over deze leuke plannen via onze Facebook Pagina, vergeet ons niet te volgen! Klik hier!

Ik kan jullie in ieder geval al wel de tip geven om 3 april vrij te houden in de agenda!

Ik wens jullie allemaal een super fijne dag!!

Wist u dat u altijd een gratis cadeautje kunt meebestellen? Klik op de onderstaande afbeelding en voeg het gratis cadeautje toe aan uw winkelmandje. Vergeet het niet, want we geven het graag aan u!
 

Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk  altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

Hartelijke groetjes,

 

Esther de Jonge

 

Terug naar nieuwsbrieven archief

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss