DE LAATSTE DAGEN VAN HET JAAR

Dit zijn alweer de laatste dagen van het jaar en dit is onze laatste nieuwsbrief van het jaar!
Ik wil u als klant hartelijk bedanken voor alle mooie bestellingen het afgelopen jaar! Het was een moeilijk jaar voor echt iedereen! Toch ben ik heel erg dankbaar voor alle leuke bestellingen, berichten en cadeautjes die we hebben gekregen van onze lieve klanten de afgelopen tijden! Dit geeft ons een goed gevoel en alle moed om door te gaan in 2021! En we gaan er ook echt voor!
Mijn medewerkers en ik staan ook in 2021 (komende maandag al, haha!) weer voor u klaar om al uw mooie bestellingen weer zorvuldig in te pakken met een leuke verrassing! Woensdag en donderdag pakken we uw bestelling ook nog gewoon in, alleen vrijdag zijn we natuurlijk vrij! Komende vrijdag is het alweer 1 januari!!!! Wat gaat de tijd snel!

C.U.S. CHANGEABLE UNIQUE STYLE

 

Maak kennis met deze prachtige sieradenlijn van C.U.S.! (Changeable Unique Style)

U heeft oneindig veel mogelijkheden om een sieraad persoonlijk te maken, letterkralen, bedetjes, Grieks keramiek, bails, metalen kralen, buiskralen, alles met een gat van rond de 3mm is geschikt! Ik word hier zo vrolijk van! Dit zijn echte blikvangers en men vraagt mij regelmatig waar ik deze armanden vandaan heb, nou, ik heb ze gewoon zelf samengesteld! Heel eenvoudig, uniek en ik draag iedere dag weer een andere variant! Leuk te combineren met armbandjes van elastiek met kleine edelstenen of rocailles, ronde letterkralen en briolette kralen. Klik op de foto om er naar toe te gaan!

ACTIE: NOG TWEE DAGEN!!!!


BENT U ONDERNEMER EN PLAATST U VOOR 31 DECEMBER 2020 EEN ORDER VAN 50 EURO OF MEER ?

Dan krijgt u van mij een vaste kortingscode voor 15% korting, onbeperkt te gebruiken! Hoe krijgt u deze korting?

Plaats vanaf nu tot en met 31 december een bestelling en vermeldt hierbij uw bedrijfsnaam en een geldig BTW nummer. In de opmerkingen van de bestelling schrijft u: ONDERNEMERSKORTING. U krijgt dan op alle bestellingen welke u daarna plaatst 15% korting met een unieke kortingscode. Deze code blijft altijd geldig! Let erop, dit telt alleen wanneer u deze week nog een bestelling plaats en de tekst moet echt in de opmerkingen staan. Op bestellingen welke eerder zijn geplaatst is deze actie niet van toepassing.

Plaasts u een order van van 250 euro of meer? Dan krijgt u een vaste kortingscode van maar liefst 20% onbeperkt te gebruiken!!!

Ik hoop dat jullie het een leuke nieuwsbrief vonden!

 

Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk  altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

Hartelijke groetjes,

Esther de Jonge

Facebook  |  Twitter  |  Pinterest  | Instagram Tutorials

Klik hier om terug te keren naar

het nieuwsbrieven archief

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss