Code Black - meer voor mannen!

Zwart kleurt met alles, dat zie je ook met dit setje. Stoer en speels en hij past ook mooi bij het setje van de vorige keer. Deze set is leuk voor mannen en vrouwen, al zou ik voor mannen wel een wat breder leer gebruiken. Dat is een kwestie van smaak. De spullen komen weer van ’t Kralenstulpje. Hieronder zie je wat je nodig hebt voor deze armbanden en hoe ik ze heb gemaakt.

Om deze zelfgemaakte sieraden te maken, kunt u de onderstaande sieraden onderdelen gebruiken, te koop in onze webwinkel! Klik op de linkjes om deze artikelen meteen in uw winkelmandje te plaatsen.

(* Voor de onderdelen die ik al had heb ik een vervanger gekozen)

Ik heb 40cm van het leer besteld. Die maat was voor mij bijna in een keer goed voor deze armband. Ik heb hem iets ingekort en de hanger eromheen gedaan. Met een buigring bevestig je de bedel. Lijm als laatste de sluiting aan de uiteinden. Let erop dat je de onderdelen goed om vastlijmt. Ik had ze de eerste keer op de kop zitten en dan kan de sluiting natuurlijk niet dicht. Dit voorkom je door de sluiting dicht te laten als je hem bevestigd. Goed om even te kijken of je sluiting helemaal gesloten is. Bij mij zat er een opening in waardoor er lijm in de magneet kon komen. en je wilt het slot niet voor altijd dichtlijmen. Geef de armband de tijd om goed te drogen.

De tweede armband is gemaakt van de acrylkralen en de grijze natuurstenen kralen. Ik heb getwijfeld tussen vijf en vier grijze kralen. Vijf vond ik uiteindelijk het mooiste. Bij een smallere pols zou ik voor vier gaan. De grijze kralen zijn mat en hebben een echte stenen uitstraling. Als je de knoop tussen de zilveren kralen en de grijze kralen maakt weet je zeker dat de lijm de acrylkralen niet kan beschadigen. De tip is weer als altijd: rek het elastiek wat uit voor het knopen. Dit voorkomt lubberen. Trek de knoop goed aan door alle vier einden van het draad goed aan te trekken en zeker de knoop door een beetje lijm te gebruiken.

Voor de laatste armband heb ik de houten disc kralen gebruikt die ik ook in de heren set heb gebruik. Ik heb ze afgewisseld met zilveren kralen. Het patroon is 7 disc kralen afgewisseld met de zilveren kralen. Dit patroon komt 5 keer terug. Het deel met de blauwe natuurstenen kralen wordt gescheiden door twee stardust kralen. Het toffe aan deze blauwe kralen is dat ze allemaal anders zijn in kleurstelling waarbij het blauw wordt afgewisseld met wit, bruin en doorzichtig. Daardoor zal elke armband vanzelf al een andere uitstraling hebben. Maak een goed strakke knoop en zeker deze met lijm

Dus wat denk je? Chique of somber? Nog een tip: ’t Kralenstulpje heeft een mooie selectie natuurstenen kralen. Een andere kleur geeft deze set een heel andere uitstraling. Vraag: doe jij wel eens aan recycling bij het maken van sieraden? Wat is jou top tip om aan dit soort materialen te komen?

Gemaakt en geschreven door Rebecca de Man!

 

Terug naar Tutorials

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss