Enkelbandjes of armbanden set

 

Heerlijk die lente zonnestralen. Genieten nu buiten, de bijtjes en vlinders vliegen lekker rond. Overal hoor je de vogels fluiten. Ik hou ervan.

Bij die zonnestralen lentekriebels passen deze leuke sieraden gemaakt met aztec koord, rocailles en bedels. Leuk als enkelbandjes, of als armbandjes. Maar kan natuurlijk ook allebei 😉

MATERIALEN DIE HIER GEBRUIKT ZIJN:

Bedeltjes rond "zon"

Bedeltjes open ster

Bedeltjes ster

Aztec koord (3 keer 20cm)

Eindkapjes

Rocailles brons

Rocailles frosted rainbow

Rocailles mos groen

Rocailles roze

Rocailles frosted rainbow blauw

Rocailles ivoor

Bails

Sluiting

Verder nog

- Kalotjes

- Knijpkraaltjes

- Lijm

- Ringetjes

- Gecoat staaldraad

- Zilverkleurige kralen 4mm

AAN DE SLAG:

 

 

 

Beide sets bestaan uit drie bandjes.

- Het eerste bandjes maak je heel eenvoudig door een stuk van het aztec koord op maat te knippen. Dit koord lijm je aan beide kanten in een eindkapjes. Alleen nog met ringetjes een sluiting eraan en dan is deze al klaar. Goed de lijm laten drogen voordat je hem gaat dragen!

- Het middelste bandje is gemaakt met de rocailles geregen op gecoat draad. Neem een stuk van het draad en rijg er rocailles naar eigen idee op of naar het voorbeeld. Bevestig aan beide uiteinden kalotjes mbv knijpkraaltjes. Maak er dan nog een sluiting aan.

- Het derde bandje is ook gemaakt met rocailles, nu gecombineerd met de Bails en bedels. Neem een stuk van het draad en rijg hier de rocailles op. Verdeel de Bails gelijk over het draad. In de Bails zitten ook rocailles zodat deze mooier vallen. Aan beide kanten van de bails heb ik een iets groter kraaltje gedaan zodat deze op de plek blijven. Bevestig weer aan beide kanten een kalotje mbv knijpkraaltjes. En maak een sluiting eraan vast.

Heel veel plezier met het maken van jouw eigen set!

Groetjes Anjes 

© 2009 - 2021 t Kralenstulpje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel