ACHTER DE SCHERMEN BIJ 'T KRALENSTULPJE

Deze week is er achter de schermen veel gebeurd, er zijn twee nieuwe stagiaires bij ons begonnen en we zijn op TIKTOK gegaan, we moeten iets doen met de adviezen van de jeugd 😉 en stiekem vinden we dat ook best leuk!

Aytül en Pascal zijn druk bezig om filmpjes te maken van artikelen en het bestelproces bij 't Kralenstulpje voor op TIKTOK.
Heeft u een tiktok account? Volg ons dan en stuur ons hierna een email via info@kralenstulpje.nl Onder onze volgers gaan we een verrassingspakket verloten!! Zoek ons gewoon op kralenstulpje of klik op deze Tiktok link.

TUTORIAL SIERADEN MAKEN

Rebecca heeft weer een leuke nieuwe Tutorial voor ons gemaakt! Klik op de afbeelding om deze Tutorial te bekijken en om deze armband zelf na te maken met de materialen van www.kralenstulpje.nl !

 

NIEUWE STAGIAIRS BIJ KRALENSTULPJE.NL

Afgelopen maandag zijn er twee nieuwe leuke stagiaires bij ons begonnen en ze stellen zich graag even aan u voor!

Hoi! Mijn naam is Aytül.

Ik ben 19 jaar oud en woon in Veendam. Ik doe de opleiding Junior Sales Executive en zit in mijn eerste leerjaar. Voor mijn opleiding mag ik de laatste 10 weken van mijn schooljaar stage gaan lopen en zo ben ik terecht gekomen bij ‘t Kralenstulpje. Ik heb er erg zin in en hoop veel te mogen en kunnen leren bij ‘t Kralenstulpje. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vriendinnen en familie en ben ik ook veel aan het werk bij mijn bijbaan. Ik ben een leergierig persoon en hou er van om nieuwe dingen te leren. Dus hoop ik ook om met veel kennis mijn stage te kunnen afronden. Ik weet nog niet precies wat ik wil doen nadat ik mijn opleiding heb afgerond, maar mij lijkt het wel leuk om uiteindelijk voor mij zelf iets te beginnen. 

Hallo ik ben Pascal Berghuis ben 19 jaar en ik kom uit Assen. Ik doe de opleiding (JSE) Junior Sales Executive 1 leerjaar.
Ik heb voor deze opleiding nog 2 opleidingen gedaan maar dat was niet wat ik er van verwacht had daarom zit ik nu op deze opleiding. In mijn vrije tijd ben ik vaak met mijn vrienden of ben ik thuis natuurlijk, ik houd van voetbal en ben ook een sportieve jongen. Ik ben een gemotiveerde jongen die veel wil leren en ook veel kan leren, ik kan alleen werken maar vind het ook helemaal geen probleem om alleen te werken. Ik verwacht bij deze stage echt te weten te komen hoe het nou echt is om een bedrijf te hebben en alle dingen die we bij komen kijken (de werkzaamheden). Ik ga er vanuit dat ik bij deze stage weg ga met veel kennis over het bedrijf en veel dingen heb geleerd. Ik heb er veel zin in!!!!.
Na deze opleiding wil ik misschien niveau 4 doen of ik ga een eigen winkel beginnen (online webshop) en dan voetbal artikelen verkopen (eigenlijk voorval voetbal tenues, t-shirts en trainingspakken) omdat ik veel passie heb voor voetbal en al helemaal in voetbal kleren. Het wordt dan wel een eenmanszaak omdat ik geen werknemers wil. Dat is hoe ik mijn toekomst voor me zie.

Wilt u onze stagiairs aanmoedigen? Een leuke reactie op deze nieuwsbrief gaan ze vast heel erg leuk vinden!

Wij wensen jullie alvast weer een heel fijn weekend toe!!!

Wist u dat u altijd een gratis cadeautje kunt meebestellen? Klik op de onderstaande afbeelding en voeg het gratis cadeautje toe aan uw winkelmandje. Vergeet het niet, want we geven het graag aan u!
 

Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk  altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

Hartelijke groetjes,

 

Esther de Jonge

 

Terug naar nieuwsbrieven archief

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss