Maak uw outfit helemaal af met zelfgemaakte sieraden!

Hoe leuk is het als u een feestje heeft om er super mooi uit te zien. U gaat een mooie outfit uitzoeken om die dag te shinen. Maar u moet uw gekozen outfit natuurlijk wel een beetje leuk stylen met sieraden. Vindt u het lastig om uw outfit helemaal af te maken? Wij zullen u een handje helpen!

Zo combineert u sieraden bij uw outfit:

U wilt graag leuke sieraden maken die bij uw outfit combineren, maar u hebt geen idee hoe u dat moet doen. Wanneer past goud het beste en wanneer kunt u beter voor de zilveren optie gaan? Kunt u alles combineren of zijn er echte no go's als het gaat om sieraden? Hieronder vindt u onze tips voor het zoeken van sieraden bij uw mooie outfit.

Maak uw outfit helemaal af met zelfgemaakte sieraden!

Welke sieradenmaterialen moet ik gebruiken?

  • Goud of zilver? Het belangrijkste bij het combineren van sieraden is dat u kiest tussen goud of zilver. Probeer te voorkomen dat u deze twee kleuren combineert. Bij een donkere trui staan gouden sieraden bijvoorbeeld mooier en bij een luchtig jurkje passen zilveren sieraden vaak beter.
  • Oorbellen combineren; : Meestal passen uw oorbellen overal wel bij, maar toch zijn er een aantal dingen waar u op moet letten bij het stylen van uw oorbellen. Ze moeten namelijk wel matchen bij de rest van uw sieraden en gehele outfit. Als u een hele drukke, grote ketting draagt, is het mooier om simpele kleine oorbellen te dragen. Anders wordt uw hele outfit heel overweldigend. Draagt u uw haar los? Dan is het wel leuk om lange, volle oorbellen te dragen. Zo vallen ze beter op. Combineer ze dan wel weer met een subtiel kettinkje
  • Armbanden bij uw horloge; : Zorg ervoor dat uw outfit één geheel wordt door de kleur van uw horloge terug te laten komen in uw kleding. Heeft u bijvoorbeeld een rosékleurig horloge, draag dan een rosékleurige tas of haarband erbij. U kunt ook het tegenovergestelde doen. Is uw outfit helemaal wit? Draag dan een zwarte of felrode horloge erbij. Zo springt uw horloge er helemaal uit. Heeft uw horloge een gouden rand? Draag dan gouden subtiele armbandjes ernaast. De materialen van uw sieraden kunt u ook goed combineren. Is uw horloge van leer? Draag dan een leren tas erbij. Is uw horloge van suède? Draag dan suède schoenen bij uw outfit.
  • Ketting; Meerdere kettingen staan mooi, maar zorg wel dat ze goed bij elkaar passen. Draag eens drie verschillende maten kettingen. Zorg dan dat u een kleine, een lange ketting en eentje die daar precies tussenin valt draagt. Kijk ook naar hoe uw sieraden uw lichaam accentueren. Let op dat sommige kettingen uw nek korter laten lijken of dat uw figuur anders uitkomt door een lange ketting.
  • Kies één stijl; Als u uw sieraden combineert, kijk dan goed naar de stijl van uw sieraden. Zijn ze vintage of juist strak? Zijn ze opvallend met felle kleuren en prints of juist minimalistisch? Zorg ervoor dat u al uw sieraden dan in dezelfde stijl draagt.
  • Soort gelegenheid; Op feestelijke gelegenheden kunt u natuurlijk veel meer sieraden dragen en losgaan met combinaties, maar als u een sollicitatiegesprek heeft, wilt u niet gelijk een heftige indruk achterlaten. Zorg dan dat u uw sieraden subtiel houdt. Het is dus beter om in de ochtend te bedenken welke sieraden bij de planning van uw dag passen.

Dit gastblog is geschreven door Viva Donna van vivadonna.nl

 

Terug naar de blogspagina

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss