Maak uw eigen gouden bedelketting of armband met maar 3 onderdelen.

Bedel armband, bedelketting zelf maken

Wilt u graag zelf een prachtige gouden bedelketting te maken? Het is echt niet moeilijk en u heeft maar drie dingen nodig: een gouden rvs ketting, mooie goudkleurige bedeltjes en wat liefde voor het maken van sieraden. Bij 't Kralenstulpje helpen we u graag op weg. Hieronder vertel ik u hoe u aan de slag kunt.

Kies uw gouden paperclip ketting

Elke mooie bedelketting begint met een mooie ketting. Onze paperclip kettingen zijn sterk en blijven lang mooi. Ze zijn perfect om uw outfit net dat beetje extra te geven. Goud past bijna overal bij, dus u kunt uw ketting altijd dragen.

Voeg uw goudkleurige bedeltjes toe

Nu komt het leuke deel: kies uw bedeltjes! We hebben allerlei goudkleurige bedeltjes die uw ketting persoonlijk en uniek maken. U kunt kiezen wat u mooi vindt. Of het nu iets kleins en subtiels is of iets dat meteen opvalt, bij ons vindt u het.

Aan de slag met de bedelketting

Het maken van uw ketting is eenvoudig. Meet eerst hoe lang u uw ketting wilt hebben. Daarna gebruikt u een tang om de bedeltjes met kleine ringetjes aan uw ketting te hangen. U kunt het helemaal maken zoals u dat wilt. Er zijn geen regels. Het gaat erom dat u iets maakt dat u zelf mooi vindt. Kies ook eens voor een schroef sluiting!

schroefsluitin

Waarom kiezen voor 't Kralenstulpje?

Wij van 't Kralenstulpje hebben alles wat u nodig heeft om aan de slag te gaan met uw gouden bedelketting. Onze materialen zijn van goede kwaliteit, en bestellen bij ons is veilig en betrouwbaar. U kunt op ons rekenen voor een goede service en mooie producten.

Bent u klaar om te beginnen met het maken van uw eigen gouden bedelketting? Neem een kijkje in onze winkel en kies de onderdelen die bij u passen. Met een beetje tijd en creativiteit maakt u iets waar u trots op kunt zijn.

 

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss