2 x Wensflesje, geluk flesje van glas met dopje 24,5 x 10mm oogje 2mm

Artikelnummer: Stelling H-08 bak Swen
Artikel 6 van 7
€ 1,49 (inclusief btw)
Voorraad 454 stuks

Wensflesje, geluk flesje van glas met dopje 24,5 x 10mm oogje 2mm 

Zelf geluksflesjes maken!

Deze leuke glazen flesjes kunt u gebruiken als hanger. Er zit een dopje op met een oogje. U kunt er een lieve wens in doen op een stukje papier, maar ook mooi met microbolletjes of kleine rocailles. Hang er nog een bedeltje aan met een leuk lintje en u heeft een leuk cadeautje voor een dierbaar iemand!

Cadeautje vol geluk

U kunt deze wensfles aan een bails hanger maken en dan aan een leuke verzilverde ketting hangen of aan een ball chain ketting hangen. U kunt deze glazen flesjes ook prima aan een suede veter maken! Of u maakt een leuke kerstboom hanger! Succes verzekerd!

Het wensflesje, ook wel geluk flesje genoemd, is een prachtig cadeau om aan iemand te geven. Het flesje is gemaakt van glas en heeft dopje als afsluiting. Het heeft een diameter van 40mm, waardoor het perfect in de hand past. Dit kleine flesje kan gevuld worden met allerlei kleine voorwerpen, zoals kraaltjes of glitter. 

Het is een leuk idee om het wensflesje te vullen met kleine kraaltjes. Er zijn talloze kleuren en soorten beschikbaar, waardoor je het flesje helemaal naar jouw smaak kunt vullen. De kraaltjes zorgen voor een mooie en kleurrijke uitstraling van het flesje. Daarnaast geeft het een mooi geluid wanneer je het flesje beweegt.

Om het wensflesje nog persoonlijker te maken, kun je er een bedeltje aan hangen. Er zijn diverse bedeltjes beschikbaar die passen bij verschillende gelegenheden, zoals een hartje voor Valentijnsdag of een klavertje vier voor geluk. Het bedeltje maakt het flesje net wat specialer en geeft het een persoonlijke touch.

Het bestellen van een wensflesje is eenvoudig en kan online gedaan worden. Er zijn diverse websites waar je het flesje kunt bestellen en zelf kunt vullen met de gewenste kraaltjes en bedeltjes. Het is een leuk cadeau om te geven voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften of als bedankje. Het geluk flesje is een blijvende herinnering aan een mooie dag of gebeurtenis.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss