Wensflesje, geluk flesje van glas met kurk 40mm hoog Ø22mm

Artikelnummer: Boven op lade 247 bij de trap
Artikel 5 van 7
€ 0,99 (inclusief btw)
Voorraad 256 stuks

Wensflesje, geluk flesje van glas met kurk 40mm hoog Ø22mm

Binnen diameter 13mm

Laatste 5 foto's zijn van Engeltjes made by Annie.

Zelf geluksflesjes maken!

Deze leuke glazen flesjes kunt u gebruiken als hanger door er een klein schroefje in te draaien met sieraden lijm of u maakt er een kettelstift of nietstift doorheen. Deze lijmt u vast met sieradenlijm. U kunt er een lieve wens in doen op een stukje papier, maar ook mooi met microbolletjes of kleine rocailles. Hang er nog een bedeltje aan met een leuk lintje en u heeft een leuk cadeautje voor een dierbaar iemand!

Cadeautje vol geluk

U kunt deze wensfles aan een bails hanger maken en dan aan een leuke verzilverde ketting hangen of aan een ball chain ketting hangen. U kunt deze glazen flesjes ook prima aan een suede veter maken! Of u maakt een leuke kerstboom hanger! Succes verzekerd!

Het wensflesje is een klein glazen flesje met een kurk van 40mm hoog en een diameter van 22mm. Het wordt ook wel een geluk flesje genoemd omdat het vaak wordt gebruikt om wensen of positieve boodschappen in te bewaren. 

Het flesje is erg populair bij mensen die op zoek zijn naar een manier om hun positieve energie te versterken. Het idee is dat u een wens of boodschap op een klein briefje schrijft en deze in het flesje stopt. Vervolgens kunt u het flesje bij u dragen of ergens neerzetten waar je het regelmatig ziet. 

Het wensflesje is niet alleen een mooi decoratief object, maar het kan ook helpen om u te herinneren aan uw doelen en dromen. Door regelmatig naar uw wens te kijken, blijf je gefocust en gemotiveerd om je doelen te bereiken. Het is een simpele maar effectieve manier om meer positiviteit in uw leven te brengen.

Of u nu op zoek bent naar een cadeau voor een vriend of familielid, of gewoon iets wilt hebben dat u helpt om uw positieve energie te behouden, het wensflesje is een geweldige keuze. Het is een klein maar krachtig object dat je dagelijkse leven kan verrijken en u kan helpen om uw doelen te bereiken.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss