WEBSITE

't Kralenstulpje www.kralenstulpje.nl blijft zoals het is, voorlopig geen nieuwe website, dat heb ik nu definitief besloten. Het is al meer dan 10 jaar goed, het werkt prima en dat laten we zo.
Misschien binnenkort even een nieuwe lay-out.

We hebben inmiddels wel een nieuwe website voor Picobellobeads! https://picobellobeads.nl/ www.picobellobeads.nl mag ook!

Het voordeel is, je winkelwagentje blijft bewaard en zijn meer dan 1.500 nieuwe producten toegevoegd en je kunt een verlanglijstje maken! Wel moet je (als je wilt) een nieuwe account aanmaken of afrekenen zonder account, dit kan natuurlijk ook gewoon!

Doordat dit wel een éénmalige extra handeling is geven we jou een korting van 15% op het gehele assortiment!

(M.u.v. verrassingspakketten, cadeaubonnen en gepersonaliseerde labeltjes)

KORTING

De code welke je hiervoor kunt gebruiken is: account15% (op beide sites te gebruiken)

De korting is geldig vanaf nu tot en met morgen zondag 11 oktober 2020

Vergeet niet om deze kortingscode ook daadwerkelijk in te vullen in het hiervoor bestemde kortingscode vakje. Je kunt meteen zien dat de korting is verrekend wanneer je op het plusje hebt geklikt. Mocht je problemen hebben met de code neem dan contact op via info@kralenstulpje.nl voordat je op de bestel knop drukt.

Na afloop kunnen wij de korting helaas niet meer verrekenen.

WIL JE ONS HELPEN?

WIL JE ONS HELPEN EN ONTVANG HIERVOOR IETS LEUKS!www.picobellobeads.nl

Een nieuwe website, daar kunnen natuurlijk allerlei dingen nog even niet goed gaan, daar zijn we van op de hoogte. Maar welke dingen precies daar komen we pas achter nadat er is besteld door jou. We hopen dat je ons wilt vertellen wat er eventueel niet goed ging of wat je als niet leuk hebt ervaren.

Dat kan ook via: info@picobellobeads.nl
Als dank voor je feedback (deze kun je plaatsen in de opmerkingen van je bestelling) doen we een aardigheidje bij je bestelling in!

De volgende nieuwsbrieven zullen alleen nog maar over 't Kralenstulpje gaan. Wilt u op de hoogte worden gehouden van Picobello Beads? Dan kunt u zich op de website inschrijven voor de nieuwbrief.

MIYUKI

Giga opruiming Miyuki kralen bij 't Kralenstulpje, geen 2 gram, geen 5 gram maar 10 gram al van €. 3,50!! OP is OP!!

Klik op de afbeelding om er naar toe te gaan!

 

TUTORIAL MAKRAMÉ

Anjes heeft weer een super leuke sieradenset voor ons gemaakt!!!
Klik op de afbeelding voor de werkomschrijving!

 

BESTELLINGEN COMBINEREN

Wil je de bestelling combineren met een bestelling van www.picobellobeads.nl ? Super leuk! Kies dan bij één van de beide sites voor de optie: Afhalen winkelier, dan betaal je ook maar 1 keer verzendkosten, mits het door de brievenbus past. Vergeet niet om in de opmerkingen van beide bestellingen te schrijven dat de orders samengevoegd kunnen worden. Past het door het samenvoegen niet meer door de brievenbus, dan wordt het pakketpost. Dan krijg je hierover vooraf bericht, wellicht moet er dan nog iets worden bijbetaald, de verzendkosten zullen dan voor Nederland ten hoogte €. 6,95 zijn.

BESTELLINGEN COMBINEREN

We hebben een what's app lijst voor als je ook graag op de hoogte wilt gehouden van acties via what's app.Meld je aan voor onze WatsApp lijst en mis nooit geen acties meer van www.kralenstulpje.nl !

Stuur een berichtje via WhatsApp met je naam naar 06- 25 68 72 11

© 2009 - 2020 t Kralenstulpje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel