KRALENBEDELSWERKMATERIALENVERPAKKINGNIEUW BINNENVERRASSINGSPAKKETTEN

 

 

29-07-2023 Nieuwe kralen artikelen, hier worden we blij van!🌺

 

Beste  kralenliefhebber,

Het is u wellicht opgevallen dat wij geen zomerstop hebben, dus u heeft uw kralen en sieradenonderdelen gewoon zoals altijd weer snel in huis, als Postnl meewerkt dan 😉.

We hebben in de maand juni enorm veel nieuwe artikelen binnengekregen en eindelijk heb ik nu alles op de website staan, dus neem snel even een kijkje! We hebben onder andere prachtige kristalfacet hangers van uitstekende kwaliteit binnengekregen, en ook hebben we heel veel nieuwe soorten polymeer kralen ontvangen. Hier word ik zo ontzettend vrolijk van! 🌸🌼💕

Verder hebben we onze collectie kunnen aanvullen met prachtige dripart beads, schelpjes kralen, RVS materialen zoals mooie sluitingen en beadalon materialen. Dus blader gerust even door alle pagina’s met nieuwe artikelen. U kunt op de afbeeldingen klikken om er meteen naartoe te gaan.

Nieuwe facet hangers

 

 

 

Nieuwe facet hangers

 

 

 

 

Nieuwe druppelhangers

 

 

 

 

Nieuwe drip art kralen

 

 

 

 

TUTORIALS 🌿🌸

Ook heeft Anjes niet stilgezeten en heeft ze voor ons 3 prachtige Tutorials gemaakt! Ze heeft voorbeelden gemaakt van een setje met Polymeer kralen, en twee setjes oorbellen om te laten zien wat u met kralenkapjes kunt doen. Natuurlijk kunnen een paar enkelbandjes ook niet ontbreken deze zomer, dus daar is ze ook mee aan de slag gegaan!

Ik hoop dat u weer veel inspiratie kunt opdoen met deze leuke tutorials! Klik op onderstaande afbeeldingen om er naar toe te gaan!

Tutorial polymeer kralen armbandjes

 

 

 

 

Tutorial Enkelbandjes zelf maken

 

 

 

 

Tutorial oorbellen zelf maken

 

 

 

Ik wens u een heel fijn weekend toe en heel veel plezier met het maken van uw sieraden, maar ook natuurlijk heel veel plezier bij het inkopen van de materialen!

Wist u dat u altijd een gratis cadeautje kunt meebestellen? Vergeet het niet, want we geven het graag aan u!


Klantenservice van 't Kralenstulpje

Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk  altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

Hartelijke groetjes,

Esther de Jonge

Facebook  |  Twitter  |  Pinterest  | Instagram |  Tutorials

 

Klik hier om terug te keren naar het nieuwsbrieven archief

 

 

  

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

â€ïžđŸŒž Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. đŸŒŒđŸŽ
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss