2020 Nieuwbrieven van 't Kralenstulpje

Beste lezer,

Wat een jaar was 2020! Terwijl we terugkijken op de nieuwsbrieven van 't Kralenstulpje die we gedurende het jaar met u hebben gedeeld, willen we u bedanken voor uw voortdurende steun en enthousiasme. Samen hebben we een prachtige reis gemaakt vol inspiratie, creativiteit en betrokkenheid. Laten we even terugblikken op enkele hoogtepunten van de nieuwsbrieven van 2020.

De leukste kralenwinkel

In januari begonnen we het jaar vol goede moed en creatieve energie. Onze nieuwsbrief stond vol met tips en ideeën om het nieuwe decennium sprankelend te beginnen. We deelden populaire sieradenontwerpen, introduceerden nieuwe kralen en materialen, en inspireerden u om uw eigen unieke stijl te ontwikkelen. We hopen dat u geïnspireerd raakte om uw creativiteit te uiten en prachtige sieraden te maken.

Februari bracht een gevoel van romantiek met zich mee, want Valentijnsdag stond voor de deur. We hebben onze nieuwsbrief gevuld met ideeën voor prachtige Valentijnssieraden om uw geliefde te verrassen. Of het nu ging om een sprankelende armband, een romantische halsketting of schattige hartvormige bedels, we wilden ervoor zorgen dat u de perfecte sieraden kon vinden om de liefde te vieren.

Naarmate de lente naderde, gaven we in maart extra aandacht aan het gebruik van kleuren in uw sieradencreaties. We deelden tips over het kiezen van de juiste kleurencombinaties, het creëren van contrasten en het spelen met kleurpaletten. Het was geweldig om te zien hoe u deze kennis gebruikte om levendige en expressieve sieraden te maken.

De goedkoopste kralenwinkel

Toen de wereld in april werd geconfronteerd met uitdagingen en veranderingen, wilden we een gevoel van verbondenheid creëren. Onze nieuwsbrief stond vol met ideeën om sieraden te maken met een boodschap van hoop, kracht en solidariteit. We geloven dat sieraden niet alleen mooi kunnen zijn, maar ook een betekenisvolle betekenis kunnen hebben. Het was hartverwarmend om te zien hoe u sieraden gebruikte om elkaar te steunen en te inspireren in deze moeilijke tijd.

In mei vierden we de schoonheid van de natuur met een nieuwsbrief gewijd aan bloemige ontwerpen. Van gedetailleerde bloemhangers tot delicate bloemvormige kralen, we brachten u de nieuwste trends en technieken om uw sieraden te laten bloeien. Het was geweldig om te zien hoe u uw eigen bloemenpracht creëerde en de natuurlijke elementen in uw sieraden tot leven bracht.

Met de zomer in volle gang, brachten we in juni een vleugje tropische vibes naar onze nieuwsbrief. We introduceerden exotische kralen, levendige kleuren en speelse ontwerpen om uw zomerse sieradencollectie te verfraaien. Of u nu op vakantie ging of gewoon van de zon genoot in uw achtertuin, we wilden dat uw sieraden u het gevoel gaven alsof u op een tropisch eiland was.

De beste kralenwinkel

In juli vierden we onze klanten, want zonder u zouden we niet zijn waar we nu zijn. We bedankten u voor uw loyaliteit en deelname aan onze club van kralenliefhebbers. Als blijk van waardering deelden we exclusieve kortingscodes, organiseerden we speciale winacties en boden we u de kans om uw eigen sieradenverhalen te delen.

In augustus brachten we de schoonheid van de zee naar uw sieradenwerkplaats. We hebben inspiratie gehaald uit de oceaan en deelgenomen aan de trend van maritieme sieraden. Denk aan zeesterren, schelpen, parels en zeemeerminnen. We hopen dat u geïnspireerd raakte om uw eigen onderwaterwereld van sieraden te creëren.

In september stond onze nieuwsbrief in het teken van het najaar. Terwijl de bladeren begonnen te veranderen en de temperaturen daalden, wilden we ervoor zorgen dat uw sieraden bij de seizoensverandering pasten. We deelden ideeën voor herfstkleurige sieraden, tips voor het maken van sieraden met natuurlijke materialen zoals hout en leer, en nog veel meer. Het was een geweldige manier om u te helpen bij het omarmen van de schoonheid van de herfst in uw sieradencreaties.

Oktober bracht een beetje Halloween-sfeer in onze nieuwsbrief. We hadden plezier met spookachtige ontwerpen, enge kralen en griezelige sieradeninspiratie. Of u nu naar een kostuumfeest ging of gewoon van de vakantie genoot, we wilden ervoor zorgen dat uw sieraden uw Halloween-stijl weerspiegelden.

De grootste kralenwinkel

In november begonnen we met het verspreiden van de vakantiestemming. We hebben onze nieuwsbrief gevuld met ideeën voor feestelijke sieraden voor kerst. We deelden tips voor het maken van persoonlijke cadeaus, het versieren van uw huis met kralencreaties en het toevoegen van een vleugje sprankeling aan uw feestelijke outfits. Het was een geweldige manier om u te helpen bij het vieren van de magie van de feestdagen met uw eigen handgemaakte sieraden.

En tot slot, in december, vierden we de afsluiting van het jaar. We bedankten u voor uw steun, deelden hoogtepunten van het afgelopen jaar en wensten u een sprankelend nieuw jaar toe vol creativiteit en succes. We zijn zo dankbaar dat u deel uitmaakt van onze 't Kralenstulpje-klantenkring!

Met deze terugblik op de nieuwsbrieven van 2020 willen we u bedanken voor uw voortdurende betrokkenheid en enthousiasme. We hopen dat onze nieuwsbrieven u hebben geïnspireerd, uw creativiteit hebben gestimuleerd en u hebben laten zien dat de mogelijkheden van sieraden maken eindeloos zijn.

We kijken uit naar een nieuw jaar vol prachtige sieradencreaties, nieuwe trends en vooral uw voortdurende deelname aan onze gemeenschap. Bedankt voor uw steun en laten we samen van 2021 een schitterend jaar maken!

Wist u dat u altijd een gratis cadeautje kunt meebestellen? Klik op de onderstaande afbeelding en voeg het gratis cadeautje toe aan uw winkelmandje. Vergeet het niet, want we geven het graag aan u!

Klantenservice   Gratis bij uw bestelling

Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk  altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

Hartelijke groetjes,

 

Esther de Jonge

 

Terug naar nieuwsbrieven archief

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss