MONDKAPJES & BEUGELS

We komen er niet onderuit, de mondkapjes. Met een leuke ketting voor jouw mondkapje, maak je het net iets mooier! En met twee brillenkoordeindjes eraan kun je hem ook nog eens dragen aan jouw bril. Twee in één dus!

Anjes heeft weer een mooie tutorial gemaakt! Hier kun je hem vinden!

De materialen komen natuurlijk allemaal van www.kralenstulpje.nl

 

Wat zijn ze gaaf, de leuke bling bling mondkapjes van 't Kralenstulpje! We hebben net hele leuke soorten binnen gekregen voor weinig geld!

Klik hier of op de afbeelding om er naar toe te gaan!

Maar helaas heb je met een mondkapje ook vervelende bijwerkingen, ik persoonlijk vind het nogal benauwd en daarom verkopen wij nu beugels voor onder een mondkapje (een 3-D masker) voor een vrijere ademhaling!

Ze gaan heel hard en we hebben maar een beperkte voorraad, het kan lang duren voordat we ze weer binnen krigen.

Klik hier of op de afbeelding om er naar toe te gaan!

BESTELLINGEN COMBINEREN

Wil je de bestelling combineren met een bestelling van www.picobellobeads.nl ? Super leuk! Kies dan bij één van de beide sites voor de optie: Afhalen winkelier, dan betaal je ook maar 1 keer verzendkosten, mits het door de brievenbus past. Vergeet niet om in de opmerkingen van beide bestellingen te schrijven dat de orders samengevoegd kunnen worden. Past het door het samenvoegen niet meer door de brievenbus, dan wordt het pakketpost. Dan krijg je hierover vooraf bericht, wellicht moet er dan nog iets worden bijbetaald, de verzendkosten zullen dan voor Nederland ten hoogte €. 6,95 zijn.

CADEAUTJE

Iedereen krijgt altijd iets leuks bij zijn of haar pakketje in!

Fijne dag allemaal!

© 2009 - 2021 t Kralenstulpje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel