Bericht van 't Kralenstulpje  | Moederdag

Het is volgende week zondag weer Moederdag. Voor mij is dit een herdenking aan mijn moeder, ze is een aantal jaren geleden overleden. Het is voor mij traditie geworden dat ik  elk jaar met Moederdag een herdenking engeltje maak. Daar stop ik hele veel positieve gedachten in en ik haal daar heel veel positieve energie weer uit. Het blijft leuk om nog steeds iets voor mijn moeder te maken zoals ik vroeger op de kleuterschool al deed. ’t Asbakje met de tekst: “voor mam” mooi groen geschilderd, heb ik nog steeds!

Heb je nu ook meer tijd om iets moois, leuks en liefs maar vooral iets persoonlijks te maken voor Moederdag?
Dan kan dit nu met korting! Geen inspiratie? In onze rubriek klantenservice hebben we een gratis cursus sieraden maken staan en heel veel leuke voorbeelden!

VERRASSINGSPAKKETTEN

We hebben een drietal nieuwe pakketten op de site gezet en ze gaan hard maar op is op! Er zijn al verschillende reacties gekomen op Facebook en via de mail van klanten die erg blij waren met het pakket en reacties zoals: Wat zit er veel in, ik ben er blij mee! We moeten echt ruimte maken dus we gaan helemaal los!

Wat ons de laatste tijd is opgevallen dat de verrassingspakketten de deur uit vliegen. Vanwege de overname van een aantal winkels die ermee zijn gestopt en tijdgebrek om alles op de website te plaatsen hebben we nog een paar leuke pakketten kunnen samenstellen. Deze zitten echt BOM vol artikelen waaronder heel veel verschillende zakjes met glaskralen.

Iedereen vind het leuk om verrast te worden en daarom zijn de verrassingspakketten van ’t Kralenstulpje ook zo’n enorm succes!

We hebben een super pakket, een mysterie box, welke te koop is voor 50 euro (vanaf 50 euro ook nog gratis verzenden!) met een waarde van minimaal 150 euro!

Deze mystery boxen worden vaak gekocht door scholen, stichtingen, (knutsel) verenigingen en zorgboerderijen. Dit omdat er erg veel in zit! We krijgen heel veel reacties, met name dat het zo’n feest is om het uit te pakken en dat er meer inzit dan men had verwacht.

Vaak zijn ze binnen no time uitverkocht en veel klanten bestellen er meer dan 1! Geeft u wel even aan in de opmerkingen van de bestelling bij ’t Kralenstulpje wanneer je voor een 2e keer een pakket gaat bestellen want dan zorgen we dat er andere artikelen in komen.

Hier zit van alles in, vaak restantjes van kralen die net nog over zijn en niet terug komen,  maar ook heel veel artikelen welke we eigenlijk op de website moeten zetten, maar waar we helaas niet aan toekomen.

Je kunt hierbij denken aan alle artikelen die wel bij ons op de website verkopen, zoals kralen, bedeltjes, slotjes, ketting, sieraden, verpakkingsmaterialen, onderdelen om sieraden te maken, glas kralen, houten kralen, acryl kralen, metalen kralen, mettallook kralen, kralen van klei, crackle kralen, rijdraad, suède veter, glasparels, elastiek om te rijgen, oorbellen, boekjes, en nog meer, te veel om op te noemen.

We hebben in het verleden een aantal webwinkels overgekocht en hier nog heel veel voorraad van liggen. Zo nu en dan hebben we even tijd om hier weer super mooie gevulde pakketten van te maken.

Wanneer je in de opmerkingen restanten schrijft (alleen bij dit pakket) dan zorgen wij dat we er ook restanten bij doen. Dit zijn artikelen welke we eigenlijk niet meer kunnen verkopen, maar nog prima te gebruiken zijn, denk hierbij aan artikelen welke misschien een beetje zijn verkleurd of waar te weinig van zijn om nog een serie te vormen.

We zullen er ook een aantal basis artikelen in doen, welke u altijd weer kunt combineren. Denk hierbij aan sieraden, houtenkralen, metallook kralen, glaskralen, materialen zoals draad, misschien wel verpakkings- en displaymaterialen etc.

Durf jij dit aan?

Ik ga nu weer mijn best doen om een paar super pakketten te gaan maken, en hier heb ik heel veel plezier in!
Wanneer jij als klant blij en tevreden bent, dan ben ik dat ook!

CADEAUTJE

Iedereen krijgt altijd iets leuks bij zijn of haar pakketje in! Deze week is dit een zakje met bedeltjes, zoalng de voorraad strekt!

Wist u dat u altijd een gratis cadeautje kunt meebestellen? Klik op de onderstaande afbeelding en voeg het gratis cadeautje toe aan uw winkelmandje. Vergeet het niet, want we geven het graag aan u!
 

Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk  altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

Hartelijke groetjes,

 

Esther de Jonge

 

Terug naar nieuwsbrieven archief

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss